Welkom bij Pon Occasion

Bij Pon Occasion vind je het grootste occasionaanbod van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens tegen de meest scherpe prijzen. Dit alles op een centrale locatie langs de A1 in Nederland. Bij ons vind je altijd meer dan 400 jong gebruikte auto's van topkwaliteit, en dat ook nog eens voor de beste prijs!

Over Pon Occasion

De voordelen van Pon Occasion:

  • Altijd meer dan 400 occasions van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of VW Bedrijfswagen op voorraad!
  • Inruil altijd mogelijk, ongeacht merk of type
  • 12 maanden BOVAG garantie (op personenauto’s m.u.v. Pon BUDGET occasions)
  • 12 maanden extra Pon Plus Garantie optioneel
  • Autohistorie is bekend
  • Gegarandeerde kilometerstand (NAP)
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Onderhoud en reparatie door deskundige monteurs
Pon Dealer Barneveld

Pon Dealer Barneveld

Op hetzelfde terrein als het Pon Occasion, is ook Pon Dealer Barneveld gevestigd, officieel dealer van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en daarnaast officieel service dealer voor al onze merken. Het grote voordeel hiervan is dat gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten die de officiële merkdealer te bieden heeft. Zoals verkoop, service, onderhoud, reparatie, financiële diensten, leasing, vervangend vervoer en schadeherstel.

merklogo POC Over ons

Onderdeel van Pon Dealer Groep

Pon Occasion is onderdeel van Pon Dealer Groep. Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met ons universeel schadeherstelbedrijf ASCA bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 400 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

Pon Dealer Groep is een zelfstandige werkmaatschappij binnen Pon Holdings BV. Pon Holdings BV is met bijna 13.000 medewerkers bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen één van Nederlands grootste familiebedrijven.

Meer informatie