Diensten van Pon Occasion

Naast de verkoop van occasions van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda of Volkswagen Bedrijfswagens en het onderhoud en reparatie voor deze merken, kun je bij ons ook terrecht voor verschillende andere diensten. Denk daarbij aan taxatie, financiering, verzekeren, schadeherstel en leasen.

Taxeren

Taxeren

Ben je op zoek naar een nieuwe occasion en wil je graag weten hoeveel je huidige auto waard is? Laat jouw huidige auto dan gratis taxeren bij Pon Occasion. Zo weet je precies welk bedrag je kunt ontvangen wanneer je jouw huidige auto inruilt bij aankoop van een nieuwe occasion. Je kunt jouw auto ook bij ons laten taxeren als je deze aan ons wilt verkopen, zonder een andere auto terug te kopen.

Meer informatie
Financieren

Financiering

Niet iedereen heeft geld liggen voor een occasion of heeft daar al een andere bestemming voor. Met een financiering van Pon Occasion is het toch mogelijk snel weg te rijden in één van onze occasions. En dat voor een vast en acceptabel bedrag per maand. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij je de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt aanzienlijk in je maandlasten.

Meer informatie
verzekeren

Verzekering

Welk merk auto je ook rijdt, het is in Nederland verplicht dat deze ook is verzekerd. Bij Pon Occasion vinden we autoschade al vervelend genoeg. Met onze speciale autoverzekeringen ben je dan ook verzekerd tegen schade en profiteer je daarnaast van unieke voordelen. Je weet daardoor één ding zeker: je gaat er bij schade niet op achteruit!

Meer informatie
ASCA Autoschade

Schadeherstel

Heb je schade aan je auto? Bij ASCA autoschade in Amersfoort en Nijkerk werkt een team van ervaren vakmensen met de modernste apparatuur. We kunnen elke autoschade vakkundig herstellen en we werken snel en efficiënt, wat kostenbesparend werkt. Ook zijn we aangesloten bij bijna alle verzekeraars en handelen de schade compleet voor je af. Jij hoeft alleen nog maar de schade te melden bij je verzekeraar en de auto bij ons te brengen. De rest doen wij!

Meer informatie
Pon Dealer Lease POC

Leasen

Onze leasemaatschappij Pon Dealer Lease kan je perfect faciliteren als het gaat om zakelijke autolease. Of het nu gaat om een Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT of elk ander automerk, bij ons kun je altijd terecht voor de beste lease oplossingen.

Meer informatie