Banden en bandenwissel bij Pon Occasion

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid. Zorg daarom dat de banden van jouw auto in orde zijn. Wij helpen je graag met het controleren van jouw banden. Als dat nodig is repareren of vervangen we de banden direct.

Banden en bandenwissel

Bandenservice bij Pon Occasion

Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller. Als de bandenspanning te laag is, verbruikt jouw auto meer brandstof en rijd je dus minder zuinig. Zorg daarom dat de banden in orde zijn.

Zorg er daarnaast voor dat je ieder seizoen met de juiste banden rijdt. Zo genieten winterbanden de voorkeur bij temperaturen lager dan 7 graden.

Plan een afspraak
Pon Occasion - Onderhoudsvisual 3

Bandenwissel bij Pon Occasion

Het laten wisselen van zomer- of winterbanden van jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda of Volkswagen Bedrijfswagen bij Pon Occasion is snel, gemakkelijk en daarnaast ook voordelig. Maak direct een afspraak voor een bandenwissel. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het inplannen van een definitieve afspraak.

Kosten
Bekijk de onderstaande tabel voor de kosten voor het wisselen en opslaan van jouw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel.

Werkzaamheden Prijs
Losse band vervangen € 21
Bandenwissel complete set met velgen zonder opslag € 38
Bandenwissel complete set met velgen met opslag € 80
Bandenwissel losse banden op huidige velgen zonder opslag € 87
Bandenwissel losse banden op huidige velgen met opslag € 125
Plan een afspraak
  • Opslag in het bandenhotel

Sla je zomer- of winterbanden op in het bandenhotel van Pon Occasion. Dat scheelt ruimte en je hebt er zo geen omkijken naar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw banden onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen, zodat ze in topconditie blijven.

De opslag van jouw zomer- of winterbanden in ons bandenhotel kost je € 38,- per seizoen, wat neer komt op € 76,- per jaar. Bekijk de bovenstaande tabel voor de prijzen van het opslaan van jouw zomer- en winterbanden inclusief bandenwissel.