Onderhoud bij Pon Occasion

Regelmatig onderhoud zorgt voor een veilige en betrouwbare auto. Wanneer jij jouw bij Pon Occasion laat onderhouden ben je altijd verzekerd van perfect onderhoud én dat altijd met behoud van de originele fabrieksgarantie.

Nieuwe werkafspraak visual

Maak direct een werkplaatsafspraak

Weet je al welk onderhoud jouw auto nodig heeft dan kun je hier direct een werkplaatsafspraak maken.

Maak een afspraak
icoon apk

APK

Sommige dingen in het leven moeten gewoon. Een van die dingen is de Algemene Periodieke Keuring. Deze is wettelijk verplicht en zeker niet zonder reden. Bij Pon Occasion ben je voor de APK keuring van jouw auto aan het juiste adres.

Meer informatie
icoon prijslijst

Onderhoudsprijzen

Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan voor onderhoud en reparatie aan jouw auto. Bekijk daarom ons duidelijke en actuele overzicht van alle onderhoudskosten per merk.

Meer informatie
Pon Occasion - Onderhoudsvisual 3

Banden en bandenwissel

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid. Zorg daarom dat de banden van jouw auto in orde zijn. Wij helpen je graag met het controleren van jouw banden. Het laten wisselen van banden of vervangen van oude banden is bij Pon Occasion snel, gemakkelijk en voordelig.

Meer informatie
Airco service bij Pon Occasion

Airco service

Jaarlijks neemt de koelcapaciteit van de airco van je auto af. Daarom adviseren wij om regelmatig de airconditioning van jouw auto te onderhouden en bij te vullen. Een goed werkende airconditioning voorkomt namelijk onzuivere lucht in de auto waardoor je fris en gezond achter het stuur zit.

Meer informatie
Reparatie en onderdelen

Reparatie en onderdelen

Pon Occasion levert altijd originele onderdelen voor jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen. Daarnaast geven we altijd 2 jaar garantie op de onderdelen én de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer informatie
Pon Occasion - Visual Pechhulp en mobiliteitsservice

Pechhulp en mobiliteitsservice

Wanneer jouw auto in onderhoud is bij Pon Occasion, dan ontvang je gratis Pechhulp en Mobiliteitsservice. Mocht je ooit met pech onderweg staan dan helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Meer informatie
Vervangend Vervoer POC overzichtspagina

Vervangend vervoer

Moet je jouw auto even missen omdat je auto bij ons staat voor onderhoud of reparatie? Wij regelen graag vervangend vervoer voor je. Bij Pon Occasion bieden wij je daarvoor verschillende mogelijkheden.

Meer informatie