Het Pon Occasion Center is een bedrijf met een uniek concept, landelijk centraal langs de A1 in Barneveld gevestigd. Je vindt bij het Pon Occasion Center ruim 400 jong gebruikte auto’s van de merken:
VolkswagenAudi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Het Pon Occasion Center heeft een geheel eigen gezicht waarbij de nadruk wordt gelegd op:
Grootste aanbod, beste prijs!

De voordelen van Pon Occasion Center

Pon Dealer Barneveld

Op hetzelfde terrein als het Pon Occasion Center, is ook Pon Dealer Barneveld gevestigd, officieel dealer van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Het grote voordeel hiervan is dat gebruik gemaakt kan worden van alle faciliteiten die deze officiële merkdealer te bieden heeft. Zoals service, onderhoud, reparatie, financiële diensten, leasing, vervangend vervoer en schadeherstel.

Het Pon Occasion Center maakt deel uit van de Pon Dealer Groep, een werkmaatschappij binnen Pon Holdings BV.

Pon Dealer Groep

Met onze vestigingen Centrum Garage (Amersfoort), Pon Dealer (Barneveld, Amersfoort, Naarden en Hilversum) en Autobedrijf Schueler (Nijkerk) zijn wij officieel vertegenwoordiger van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Samen met het Pon Occasion Center in Barneveld, onze universele leasemaatschappij Pon Dealer Autolease en onze universele autoschade herstelbedrijven ASCA in Nijkerk en Amersfoort bieden wij een totaalaanbod aan mobiliteit. De circa 400 medewerkers die werkzaam zijn binnen Pon Dealer Groep zetten zich dagelijks in om onze (potentiële) klanten optimaal mobiel te houden, met trots voor de merken!

Graag laten wij u nader kennis maken met onze bedrijven en de mensen binnen onze bedrijven.