Jouw nieuwe auto GRATIS connected

Altijd verbonden zijn met jouw auto? Bij Pon Occasion zorgen wij ervoor dat jouw gekochte auto altijd connected is. Zo worden de dagelijkse bezigheden eenvoudiger dan ooit. Ontvang slimme notificaties, informatie over je brandstof, zie gemakkelijk waar je je auto geparkeerd hebt en andere rijstatistieken. Dat maakt rijden in jouw nieuwe occasion nog comfortabeler. Nu GRATIS bij aankoop van een occasion.*

Dataplug Content V2

Gratis connect bij Pon Occasion

Bij Pon Occasion zorgen wij er geheel kosteloos voor dat je altijd connected bent met jouw auto. Binnen een handomdraai ben je verbonden en is het op ieder moment mogelijk om de informatie van jouw auto op te vragen. Zo ben je altijd op de hoogte van de tankinhoud, actieradius en plan je gemakkelijk een onderhoudsafspraak bij jouw voorkeursdealer. Ervaar nu zelf het gemak! 

De voordelen van connected zijn

  • Terug vinden van parkeerplaats/locatie van de auto via je smartphone
  • Vermijden van files met de online verkeersinformatie
  • Inzicht in beschikbare parkeerplaatsen in parkeergarage
  • Waarschuwingssystemen bij pech- en ongevallen
  • Inzicht in de technische conditie van de auto
  • Een bestemming en route importeren via smartphone 
  • Gemakkelijk een onderhoudsafspraak inplannen bij jouw voorkeursdealer

Connect per merk

Bestemming

Audi Connect Plug and Play

Vanaf modeljaar 2008

Met de Audi connect plug and play app -voor iOS en Android- wordt jouw smartphone via Bluetooth in één handomdraai verbonden met de Audi DataPlug in je Audi. Veel Audi modellen vanaf bouwjaar 2008 zijn uit te rusten met de Audi DataPlug. Zowel de Audi connect plug and play app als de DataPlug zijn een product van Audi AG.

teaser

SEAT Connect

Voor modellen van 2008-2020

Dankzij de My SEAT App en de bijbehorende DataPlug kan je jouw SEAT nog slimmer maken en kun je deze verbinden met jouw smartphone. Zo kun je gebruik maken van allerlei slimme functies zoals brandstofverbruik statistieken en tankinhoud, zien waar je jouw SEAT hebt geparkeerd of eenvoudig het onderhoudsschema van jouw SEAT bekijken. 

SKODA Connect hero mobile

Škoda Connect LITE

Voor modellen van 2008-2020 

Met Škoda Connect kun je vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt je auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en je persoonlijke veiligheid. Škoda Connect maakt het rijden in een Škoda nog comfortabeler en veiliger. 

DISCLAIMER
* Alleen geldig op SEAT, Škoda en Audi modellen van 2008-2020.