Voordelen van MijnPonOccasion

  • Makkelijk overzicht van favoriete occasions
  • Vrijblijvende zoekopdrachten bewaren
  • Altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuw binnengekomen auto’s

Overzicht favoriete occasions

MijnPonOccasion biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw favoriete occasions vast te leggen. U kunt als u weer inlogt direct die occasions terugvinden welke u geselecteerd heeft. Als er wijzigingen plaatsvinden of de auto wordt verkocht , dan ontvangt u automatisch een email.

Als u bent ingelogd en tijdens het zoeken een occasion tegenkomt, kunt u eenvoudig op ‘bewaren’ klikken en komt de occasion automatisch in uw eigen occasionoverzicht erbij.

Vrijblijvende zoekopdrachten bewaren

Als een van de eerste sites in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend één of meerdere zoekopdrachten te plaatsen bij Pon Occasion te Barneveld. U geeft aan welke criteria uw nieuwe auto moet voldoen. Vervolgens krijgt u van ons automatisch een e-mail indien wij een nieuwe occasion in onze voorraad krijgen die aan de criteria voldoen. Ook dan bent u nergens toe verplicht.

Mocht u interesse of vragen hebben dan kunt u zelf tijdens kantooruren contact opnemen met een van onze verkopers. Telefoon: 0342-425430 (rechtstreeks).

Altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuw binnengekomen occasions

Elke occasion welke wij in onze bedrijfsvoorraad krijgen moet eerst aan alle voorwaarden voldoen zodat wij de occasion met 6 maanden Bovag garantie kunnen verkopen. Op het moment dat de occasion ons terrein op rijdt, zorgen wij dat die direct op onze site komt. De occasion is dan nog niet voor klanten te zien. Het duurt 1 tot 3 dagen voordat de occasion werkelijk te zien is in het veld. U begrijpt dat er dus enkele dagen tussen zit. DAT is uw voordeel als uw een zoekopdracht plaats. U kunt dan gericht een afspraak maken om de occasion te komen bekijken door een van onze verkopers te bellen.

Een account aanmaken Inloggen