Showrooms weer open!


Maak direct een afspraak voor een showroombezoek

Plan eenvoudig en snel jouw showroombezoek door het onderstaande formulier in te vullen. We zullen na het versturen van het formulier zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak verder met je af te stemmen en definitief te maken. Uiteraard is het ook mogelijk een showroombezoek te plannen door direct contact met ons op te nemen via telefoon of Whatsapp (085-0714900).

Op welke datum wil je een afspraak maken?

*

Hoe kunt u ons bereiken?

2 - Telefoon

Bel ons

085 - 0714400

Maandag t/m donderdag van 08:00 tot 18:00. Vrijdag van 08:00 tot 21:00. Zaterdag van 08:30 tot 17:00. Zondag gesloten.

2 - Whatsapp

Whatsapp met ons

085-0714900

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00. Zaterdag van 09:00 t/m 17:00. Zondags gesloten.

2 - Chat

Chat met ons

24 uur per dag

Tijdens de laatste corona-persconferentie van 23 februari 2021 heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. De lockdown blijft van kracht, maar winkelen op afspraak is wel mogelijk. Voor Pon Dealer betekent dit dat het vanaf woensdag 3 maart 2021 weer mogelijk is om onze showrooms te bezoeken op afspraak. Je kunt een showroomafspraak plannen via het formulier op deze pagina of door direct contact met ons op te nemen via bijvoorbeeld telefoon of Whatsapp (085-0714900).

Onze werkplaatsen, schade-afdelingen (ASCA) en verhuurafdelingen zijn daarnaast ook nu nog gewoon geopend. Lees op deze pagina alles over hoe wij als Pon Dealer met de actuele situatie omgaan en hoe wij ook in deze bijzondere tijden voor u klaar staan!

Online-afspraak

Liever een persoonlijke (online) verkoopafspraak?

Wilt u in plaats van een fysiek gepland showroombezoek liever een persoonlijk online verkoopgesprek plannen met één van onze verkoopadviseurs? Dat kan uiteraard ook nu nog steeds! Ons verkoopteam staat ook in deze bijzondere tijden gewoon persoonlijk voor u klaar via digitale kanalen zoals Facetime of Whatsapp video bellen. Een persoonlijke (verkoop)afspraak met één van onze verkoopadviseurs is ook geen enkel probleem. Via bijvoorbeeld Google Meet of Facetime staan wij u graag te woord.

Plan online verkoopafspraak

Werkplaatsen-Open-V2.jpg

Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend

Plan snel en eenvoudig een werkplaatsafspraak in voor jouw auto via onze online werkplaatsplanner!

Plan je afspraak


FAQ ICON

Veel gestelde vragen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u wellicht vragen heeft omtrent de actuele situatie en ons bedrijf. Om die reden hebben wij een speciale FAQ pagina (veel gestelde vragen) in het leven geroepen, waarop wij antwoord geven op de meest gestelde vragen rondom hoe wij als Pon Dealer omgaan met de actuele situatie. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u uiteraard graag verder!

Bekijk de veel gestelde vragen