Wie kiest voor een Pon Occasion, krijgt de volgende zeven zekerheden standaard: Zes maanden Bovag-garantie
Op een Pon Occasion krijgt u bij aflevering zes maanden officiële Bovag-garantie, ongeacht het aantal kilometers wat u rijdt in deze periode. Deze garantie is niet alleen een zekerheid voor u, maar tevens een bewijs van het kwaliteitsniveau dat u kunt verwachten van een Pon Occasion.

 1. Mobiliteitsgarantie

  Elke Pon Occasion wordt standaard geleverd met mobiliteitsgarantie. Hierdoor kan de reis bij onverhoopte pech weer snel worden voortgezet. Want de dichtstbijzijnde Volkswagen of Audi dealer of een professionele dienstverlener helpt, repareert ter plekke, biedt vervangend vervoer aan of zorgt eventueel voor een hotelovernachting. Deze mobiliteitsgarantie geldt zelfs voor het hele autoleven van uw Pon Occasion, want de enige voorwaarde is dat u het onderhoud aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en de geadviseerde reparaties door ons laat uitvoeren. Deze mobiliteitsgarantie geldt niet alleen in Nederland, maar in de meeste landen van West-Europa.

 2. Autohistorie bekend

  Met een Pon Occasion voorkomt u verrassingen achteraf. De autohistorie is bekend en omvat naast de aflevergegevens ook de onderhoudsgegevens. Het onderhoud wordt conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd.

 3. Gegarandeerde kilometerstand

  De kilometerstand van een Pon Occasion is correct. Door koppeling aan de Nationale Auto Pas hebben wij een betrouwbaar beeld van het verloop van de kilometerstand.

 4. Streng gecontroleerd en goed geprepareerd

  Een Pon Occasion is zowel technisch als optisch gekeurd en geprepareerd volgens de de strenge Pon Occasion normen. Elke Pon Occasion staat dus garant voor kwaliteit en zekerheid en zal u veel kilometers rijplezier geven.

 5. Vertrouwd

  De voorwaarden van de Bovag-garantie zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de ANWB en de consumentenbond. Een vetrouwd gevoel.

 6. Verlengde garantie (Pon Plus Pakket)

  Bij aankoop heeft u de mogelijk om een Pon Plus Pakket af te nemen. Wanneer u dit doet dan ontvangt u naast de standaard 6 maanden Bovag-garantie ook nog eens acht maanden extra garantie. Voor u een zorgeloos gevoel. Meer info m.b.t. het Pon Plus Pakket vind u hier.

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben over de Garantie bepalingen, stuur ons een bericht via het contactformulier.