SEAT Occasion Deals

SEAT Occasion Deals! Voordeel oplopend tot € 1.295,- bij Pon Dealer

Grijp nu je kans en profiteer van heel veel voordeel op speciaal geselecteerde SEAT occasion modellen tijdens de SEAT occasions deals. Kies nu voor een schitterende, jong gebruikte SEAT Leon, Ibiza, Mii en nog veel meer SEAT modellen met uniek voordeel. Zo ontvang je nu tijdelijk een extra inruilvoordeel van maar liefst € 500,- en krijg je de zekerheid van het Pon Plus Pakket t.w.v. max € 795,- er GRATIS bij. Je totale voordeel op een SEAT occasion kan dus oplopen tot maar liefst € 1.295,-! Benieuwd geworden naar het aanbod?

Bekijk compleet SEAT actie-aanbod


Extra inruilpremie en 14 maanden garantie

Bij aanschaf van één van onze SEAT occasions uit het speciale SEAT Occasion Deals aanbod, profiteer je van verschillende voordelen. Zo ontvangt je een extra inruilpremie van maar liefst € 500,- en krijg je de extra zekerheid van het Pon Plus Pakket ter waarde van maximaal € 795,- er gratis bij. Met het gratis Pon Plus Pakket profiteer je o.a. van de volgende voordelen:

 • 14 maanden Pon Plus Garantie*
 • Autoleven lang Mobiliteitsgarantie*
 • 25% korting en gratis vervangend vervoer bij eerstvolgende onderhoudsbeurt
 • Gratis seizoensopslag banden
 • Gratis winterinspectie
 • Gratis zomerinspectie
 • Gratis ruitreparatie sterretje in voorruit
 • Gratis APK
 • Volledige autoreiniging binnen en buiten
 • Vole tank brandstof
 • Afleverpaket: 1 liter olie / lampenset / gevarendriehoek

Door gebruik te maken van deze aantrekkelijke occasion actie kan je voordeel oplopen tot maar liefst € 1.295,-. Het totale voordeel dat je kunt ontvangen is afhankelijk van welk model gebruikte SEAT je koopt. In de onderstaande tabel staat per modeltype weergegeven wat jouw voordeel is.

SEAT modeltype Extra inruilpremie Gratis Pon Plus Pakket t.w.v. Uw totale voordeel
Mii / Ibiza € 500,- € 695,- € 1.195,-
Toledo / Leon / Altea / Alhambra / Ateca € 500,- € 795,- € 1.295,-

Waar vindt je onze SEAT occasions?

De SEAT occasions van onze speciale SEAT Occasion Deals en alle andere SEAT Occasions kunt je vinden bij het Pon Occasion Center in Barneveld. Het Pon Occasion Center beschikt over een uniek concept, waarbij het grootste aanbod en de beste prijs zijn gecombineerd op een unieke en landelijk centraal gelegen locatie langs de A1. Naast een groot aanbod SEAT occasions vind je bij Pon Occasion Center ook occasions van de merken Volkswagen, Audi, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Pon Occasion Center

 


Een selectie uit onze SEAT occasion actie voorraad

Met een SEAT occasion koop je een auto die superieure en innovatieve techniek combineert met puur rijgenot. Daarnaast staat iedere SEAT voor gepassioneerd design, duurzaamheid en geweldige prestaties. Ontdek welke SEAT occasion uit ons uitgebreide aanbod het beste bij je past. Zo kun je kiezen voor de eigenwijze Mii, de dynamische Ibiza of de sportieve Leon. Daarnaast bent je er bij Pon Dealer van verzekerd dat iedere SEAT occasion in topconditie verkeert en dat de onderhoudshistorie bekend is. Daarmee is een SEAT Occasion van Pon Occasion Center altijd een betrouwbare keuze!

*Mits onderhoud conform fabrieksvoorschriften

Zie voor algemene verkoopinformatie: https://www.ponoccasion.nl/algemene-verkoopinformatie

Deel opShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reacties zijn gesloten.