Unieke occasion aanbiedingen op onze speciale Pinkster-occasions!

Vanaf donderdag 1 juni t/m zaterdag 10 juni is het de Barneveldse Pon Pinkster Show bij Pon Occasion Center in Barneveld. Dat betekent heel veel occasion aanbiedingen op speciaal geselecteerde occasions uit onze Pinkstercollectie. Het voordeel dat je op deze occasions ontvangt kan oplopen tot maar liefst € 2.195,-.* Ben je dus op zoek naar een Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA occasion dan is nú het moment om te profiteren van onze unieke en tijdelijke occasion aanbiedingen. Benieuwd geworden naar alle occasions uit onze Pinkstercollectie? Bekijk dan hier direct het complete actie-aanbod.

Kom daarnaast op 2e Pinksterdag (5 juni) van 10:00 uur tot 17:00 uur gezellig naar ons extra feestelijke Pon Pinkster Show Evenement bij Pon Occasion Center in Barneveld. Een gezellig dagje uit voor de hele familie boordevol festiviteiten, beleving en inspiratie! Daarnaast kun je tijdens de Pon Pinkster Show kans maken op een ballonvaart voor 2 personen wanneer je het juiste aantal ballonnen in onze showroom weet te raden. Ook kinderen kunnen een mooie prijs winnen door mee te doen met onze Pon Pinkster Kleurwedstrijd.

Bekijk compleet actie-aanbod


Extra inruilkorting tot € 1000,-**

Het aanschaffen van een mooie en betrouwbare occasion van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA bij Pon Occasion Center is tijdens de Pon Pinkster Show extra aantrekkelijk. Laat je auto gratis vakkundig door ons taxeren en je krijgt direct te horen wat de dagwaarde van je huidige auto is. Profiteer daarnaast direct van onze extra inruilkorting die kan oplopen tot € 1000,-**.

Bij aanschaf van een Volkswagen, SEAT, SKODA occasion Audi occasion
Extra inruilkorting € 500,-** € 1000,-**

Gratis Pon Plus Pakket met 14 maanden garantie

Bij aanschaf van één van onze speciaal geselecteerde Pinksteroccasions, krijg je de extra zekerheid van het Pon Plus Pakket ter waarde van maximaal €1.195,- er gratis bij. Met het gratis Pon Plus Pakket profiteer je o.a. van 14 maanden Pon Plus Garantie*** en een autoleven lang Mobiliteitsgarantie***. Meer informatie over de voordelen van het gratis Pon Plus Pakket vindt je hier.

Accessoirecheque

Wanneer je verzekering of financiering afsluit bij de aanschaf van één van onze occasions tijdens de actieperiode van de Pon Pinkster Show, ontvang je een accessoirecheque t.w.v. € 250,-*. Sluit je zowel een verzekering als een financiering af dan ontvang je van ons zelfs twee accessoirecheques t.w.v. € 250,-, waardoor je accessoirevoordeel oploopt tot € 500,-.


Gezellig Pinksterevenement voor het hele gezin!

Tijdens de Barneveldse Pon Pinkster Show kun je onze mooie occasions uit de Pinkstercollectie komen bewonderen, maar er is nog veel meer te doen en te beleven voor de hele familie. Zo kun je genieten van een hapje en een drankje in onze open-air bar en afkoelen met een lekker ijsje uit de prachtige Volkswagen T1 ijsco-bus.

Ook kinderen hoeven zich tijdens de Pon Pinkster Show niet te vervelen, want voor kinderen is er genoeg te doen en te beleven. Zo kunnen kinderen zich laten schminken en heerlijk springen op ons mega grote springkussen. Ook kunnen kinderen meedoen aan onze leuke Pon Pinkster Show kleurwedstrijd en daarmee een super vette Lego T1 bus winnen. De kleurplaat kan worden ingekleurd tijdens de Pon Pinkster Show, maar ook thuis door hier alvast de kleurplaat te downloaden.

Download de kleurplaat

Volwassen kunnen tijdens de Pon Pinkster Show ook een mooie prijs winnen. Weet jij het juiste aantal ballonen in onze showroom te raden, dan maak jij namelijk kans op een prachtige ballonvaart voor 2 personen. De winnaars van zowel de ballonvaart als de kleurwedstrijd zullen t.z.t. bekend gemaakt worden.


Waar en hoe laat is het Pon Pinkster Show Evenement?

Kom jij op 2e Pinksterdag (5 juni) ook gezellig met de hele familie naar ons Barneveldse Pon Pinkster Show Evenement? Je bent van harte welkom van 10:00 tot 17:00 bij Pon Occasion Center in Barneveld!

Pon Occasion Center

  • Maandag 5 juni (2e Pinksterdag)
  • 10:00 – 17:00
  • Ambachtsweg 15c

Bij het Pon Occasion Center in Barneveld zijn al onze occasions van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens uit de Pinkstercollectie te vinden. Het Pon Occasion Center heeft een uniek concept, waarbij het grootste aanbod en de beste prijs zijn gecombineerd op een unieke en landelijk centraal gelegen locatie langs de A1. Naast de occasions uit de Pinkstercollectie vind je bij Pon Occasion Center ook alle Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens occasions uit het reguliere occasion aanbod.


Een greep uit het aanbod van onze Pinkster-occasions

De aanschaf van een Volkswagen, Audi, SEAT of SKODA occasion bij Pon Occasion Center is altijd een betrouwbare keuze. Bij Pon Occasion Center ben je er namelijk altijd van verzekerd dat iedere occasion in topconditie verkeert en de volledige onderhoudshistorie bekend is. Ontdek snel welke occasion uit ons uitgebreide aanbod het beste bij jouw past. Zo kun je o.a. kiezen voor een Volkswagen Polo of Golf, Audi A3 of A3 Sportback, SEAT Ibiza of Leon of een SKODA Fabia of Octavia.

Bekijk hieronder een selectie uit ons brede Pinkster-occasion aanbod of bekijk hier direct het complete occasionaanbod van de Pon Pinkster Show.


 

*Voordeelbedrag is gebaseerd op een inruilpremie van € 1000,- op een Audi occasion i.c.m. het gratis Pon Plus Pakket t.w.v. € 1.195,- op een Audi A7 / Q7 / A8 / R8 / S / RS
**Pon Pinkster Show aanbiedingen zijn geldig vanaf donderdag 1 juni t/m zaterdag 10 juni 2017
***Mits onderhoud conform fabrieksvoorschriften.