Pon Oudejaars Show bij Pon Occasion Center
Pon Oudejaars Show bij Pon Occasion Center

Bij  Pon Occasion Center in Barneveld sluiten wij dit jaar knallend af met de Pon Oudejaars Show! Dat betekent dat je op zaterdag 23 december en van woensdag 27 december t/m 30 december kunt profiteren van spectaculaire eindejaars acties op onze complete occasion-voorraad! Jouw voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst duizenden euro’s. Ben je dus op zoek naar een Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of occasion van Volkswagen Bedrijfswagens dan is nú het moment om te profiteren van onze tijdelijke en unieke eindejaars acties.

Benieuwd geworden naar alle occasions uit onze voorraad? Bekijk dan hier direct onze complete occasion-voorraad.

Bekijk alle occasions

Pon Oudejaars Show Oliebollen

Gratis Pon Plus Pakket met 14 maanden garantie

Gratis Pon Plus Pakket tijdens de Pon Oudejaars ShowWanneer je tijdens de Pon Oudejaars Show een occasion uit onze voorraad aanschaft, krijg je daar de extra zekerheid van het Pon Plus Pakket ter waarde van maximaal € 1.195,-* gratis bij. Met het gratis Pon Plus Pakket profiteer je o.a. van 14 maanden Pon Plus Garantie en een autoleven lang mobiliteitsgarantie.** Daarnaast krijg je met het Pon Plus Pakket 25% korting op de eerst volgende onderhoudsbeurt en krijgt jouw nieuwe auto een uitgebreide onderhoudsinspectie voor de aflevering.

Bekijk hier meer informatie over het Pon Plus Pakket en alle andere voordelen.

Accessoirecheques

Wanneer je tijdens de Pon Oudejaars Show een verzekering of financiering afsluit bij de aanschaf van één van onze occasions, ontvang je een accessoirecheque t.w.v. € 100,-. Wanneer je zowel een verzekering en een financiering afsluit ontvang je maar liefst twee accessoirecheques t.w.v. € 100,-, waardoor jouw accessoirevoordeel oploopt tot maar liefst € 200,-.

Extra scherp rentetarief 3,99%

Wanneer je tijdens de Pon Oudejaars Show een financiering afsluit bij de aanschaf bij één van onze occasions, profiteer je nu tijdelijk van een extra scherp rentetarief van slechts 3,99%! De aanschaf van een nieuwe occasion bij Pon Occasion Center wordt daarmee nu wel héél aantrekkelijk!

Gratis taxatie van je huidige auto

Wil je graag jouw huidige auto inruilen voor één van onze extra voordelige occasions? Laat dan tijdens de Pon Oudejaars Show jouw huidige auto gratis deskundig taxeren en kom direct te weten wat de waarde van jouw huidige auto is.

Pon Oudejaars Show Oliebollen

Gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Pon Oudejaars Show Kleurwedstrijd Lego KeverNaast alle knallende aanbiedingen waar je van kunt profiteren is de Barneveldse Pon Oudejaars Show ook gewoon een heel gezellig dagje uit voor het hele gezin! Er is namelijk heel veel te doen en te beleven voor jong en oud. Zo kun je genieten van heerlijke appelflappen en oliebollen, maar ook van een stevige kop erwtensoep.

Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen, want zij kunnen zich op de zaterdagen laten schmincken en meedoen met de Pon Oudejaars Show kleurwedstrijd en daarmee een super vette Lego Kever winnen! Het inkleuren van de kleurplaat kan tijdens de Pon Oudejaars Show, maar ook thuis door de kleurplaat hier alvast te downloaden.

Download de kleurplaat


Waar en hoe laat is de Pon Oudejaars Show?

De Barneveldse Pon Oudejaars Show gaat zaterdag 23 december van start en gaat verder van 27 december t/m 30 december. Kom gezellig langs met het hele gezin en profiteer van alle aanbiedingen op onze complete occasion-voorraad!

Pon Oudejaars Show bij Pon Occasion Center in Barneveld

  • Zaterdag 23 december van 09:00 tot 17:00 uur
  • Woensdag 27 december van 08:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag 28 december van 08:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 29 december van 08:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 30 december van 09:00 tot 17:00 uur

Adres Pon Occasion Center

  • Ambachtsweg 15c
  • 3771 MG Barneveld

Bij het Pon Occasion Center in Barneveld kun je al onze occasions van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens vinden. Het Pon Occasion Center heeft een uniek concept, waarbij het grootste aanbod en de beste prijs zijn gecombineerd op een unieke en landelijk centraal gelegen locatie langs de A1.

Tijdens de Pon Oudejaars Show bij het Pon Occasion Center kun je tijdelijk profiteren van extra scherpe prijzen op alle occasions van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast kun je ook profiteren van onze knallende eindejaars acties. Daarmee wordt de aanschaf van een occasion bij Pon Occasion Center nu wel héél aantrekkelijk!

Merken van Pon occasion Center in Barneveld

Pon Oudejaars Show Oliebollen


*Voordeelbedrag is gebaseerd op een inruilpremie van € 1000,- op een Audi occasion i.c.m. het gratis Pon Plus Pakket t.w.v. € 1.195,- op een Audi A7 / Q7 / A8 / R8 / S / RS. Kijk voor meer informatie over het Pon Plus Pakket op: ponoccasion.nl/pon-plus-pakket 
**Mits onderhoud conform fabrieksvoorschriften.
Alle eindejaars acties gelden zijn geldig de Pon Oudejaars Show op zaterdag 23 december en van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december bij Pon Occasion Center in Barneveld