Volkswagen Polo is ‘Zakenauto van het Jaar 2020’

De Zakenauto van het Jaar-jury prees de Polo vanwege zijn rol als “vaste waarde in de zakenautowereld. Het is bijzonder knap dat de Polo inmiddels bijna de rol van de Golf overneemt. Niet voor niets is dit hele segment in de wandelgangen naar deze auto vernoemd: de Polo-klasse”. Naast de kwaliteiten van de Polo zelf onderschreef de jury in haar oordeel ook het hoge marktaandeel, de rol van de dealerorganisatie en de gunstige kilometerkostprijs van de Polo.


Volkswagen polo r-line 2

Zakenauto van het Jaar

De jaarlijkse Zakenauto van het Jaar-verkiezing is een initiatief van het Nederlandse autovakblad Automobiel Management. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen (LeasePlan Nederland, Athlon Car Lease, Alphabet, ALD Automotive en Arval), vertegenwoordigers van bedrijven met grote wagenparken, onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten.


Polo: de bestverkochte auto van Nederland

In ons land blijft de Volkswagen Polo onverminderd populair. Afgelopen jaar was het de bestverkochte auto van Nederland, en ook in 2019 staat de Polo op nummer 1 in de verkoopranglijsten (verkopen t/m augustus).


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.