Volkswagen ID.3 nu te reserveren

Per vandaag kunnen vroegboekers een productieplaats reserveren voor een speciale versie van de Volkswagen ID.3, het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Deze Volkswagen ID.3 1ST heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer*. De limited edition heeft een vanafprijs onder de € 40.000**. Het basismodel van de ID.3-reeks heeft een range van 330 kilometer* en de topversie heeft een range van 550 kilometer*.


De Volkswagen ID.3 nu te reserveren bij Pon Dealer

Met de Volkswagen ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden toegankelijk voor een groot publiek. Daarmee start een nieuw, belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van het merk.. De Volkswagen ID.3 wordt in september dit jaar op de IAA in Frankfurt onthuld. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats.

Reserveer directVolkswagen_ID.3_1

De ID.3 1ST

De Volkswagen ID.3 1ST is een special edition die in een gelimiteerde oplage beschikbaar is. Hij krijgt onder meer specifieke 1ST-designelementen, lichtmetalen velgen, hightech voice control, DAB+ en airconditioning. De ID.3 1ST heeft een range van 420 km* en een vanafprijs onder de € 40.000**. Deze elektrische Volkswagen blijft daarmee onder de voor zakelijke rijders belangrijke € 50.000 grens en komt in 2020 bij een ongewijzigd fiscaal beleid in aanmerking voor slechts 4 procent fiscale bijtelling.

Volkswagen_ID.3_2

CO2-neutraal produceren én rijden

Iedere ID.3 wordt CO2-neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruikgemaakt van energie uit hernieuwbare bronnen en onvermijdbare emissies worden gecompenseerd via gecertificeerde klimaatprojecten. Volkswagen biedt in Nederland verschillende (snel)laad-abonnementen aan op groene stroom om CO2-neutraal te kunnen rijden.

Volkswagen_ID.3_3

6 jaar gratis onderhoud

Met de ID.3 maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor een groot publiek. Niet alleen met een aantrekkelijke aanschafprijs en lage fiscale bijtelling, maar ook met een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod. De ID.3 wordt namelijk geleverd met maar liefst 6 jaar gratis onderhoud*** en APK-keuring bij de officiële Volkswagen-dealers.


Direct reserveren


Reserveren: zo wekt het

Voor het reserveren van een productieplaats voor een Volkswagen ID.3 1ST kunnen geïnteresseerde klanten terecht op https://www.volkswagen.nl/elektrisch-rijden/id3/reserveren. De registratie is definitief nadat alle benodigde gegevens zijn ingevuld en een registratiebetaling van € 1.000 is gedaan. Later dit jaar worden kunnen de reserveringen worden omgezet in een definitieve order. Uiteraard is het mogelijk om de reservering tussentijds kosteloos te annuleren.

Volkswagen onthult dit najaar de productieversie van de ID.3. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de ID.3 een actieradius van 330, 420 of 550 kilometer*. De definitieve prijs en specificaties van de ID.3 1ST worden kort na de presentatie, in september op de IAA autoshow in Frankfurt, bekendgemaakt.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van de ID.3 en de andere ID.-modellen, kunnen zich inschrijven voor de speciale nieuwsbrief. Klanten die nu al elektrisch willen rijden, kunnen bij u Pon Dealer terecht voor onder meer de e-Golf.


ID-image-right

3 redenen om nu te reserveren

  1. Je rijdt als eerste in de ID.3 1ST.

    Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

  2. Je ontvangt de unieke eerste editie.

    De eerste editie wordt uitgerust met unieke badges en features. Dan rijd je niet alleen in de eerste, maar ook in een wel heel speciale ID.3.

  3. Zakelijke rijder? Dan betaal je slechts 4% bijtelling*.

    Tot en met 2020 geldt het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling* voor elektrische auto’s.


Reserveer nu jouw ID.3 1st

Reserveer direct


Meer weten over de Volkswagen ID.3?

Meest gestelde vragen

Bekijk de modelpagina


Bekijk hier de persconferentie van 8 mei 2019


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. *
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn nog niet definitief en, tenzij anders vermeld incl**Buiten deze gratis onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.*usief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie pondealer.nl. *
**Buiten deze gratis onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.*