Vernieuwde Volkswagen Tiguan nu in de showroom

De vernieuwde Tiguan staat sinds vandaag in de showrooms van de Volkswagen-dealers. Hij heeft nieuwe looks, geavanceerde aandrijflijnen en nog meer high-tech features aan boord. De nieuwste versie van de populairste SUV van Europa is er in vijf uitvoeringen, waaronder extra aantrekkelijke Business-modellen. De vernieuwde Tiguan is al te rijden vanaf € 36.640*.


De vernieuwde Tiguan

De vernieuwde Tiguan is direct te herkennen aan zijn compleet nieuw ontworpen front, de verhoogde motorkap en de up-to-date achterzijde. Vanbinnen biedt de Tiguan nu onder meer een touch & slide Climatronic, een nieuw stuurwiel en een infotainmentsystemen van de laatste generatie. Met We Connect hebben Tiguan-rijders toegang tot een scala aan praktische online diensten en handige We-apps. De nieuwste assistentiesystemen, waaronder Travel Assist en Predictive Cruise Control, dragen bij aan nog meer veiligheid en comfort.

volkswagentiguan3-2

Completer dan ooit, ook als extra aantrekkelijke Business

De vernieuwde Tiguan valt ook op door zijn omvangrijke standaarduitrusting. Hij is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen - Life, Life Business, Elegance, R-Line en R-Line Business+ - en is completer dan ooit. Zo krijgt de Tiguan Life standaard bijvoorbeeld al LED-verlichting met Light Assist, 17 inch ‘Montana’ lichtmetalen velgen, 3-zone Climatronic, comfortstoelen en sfeerverlichting. Ook standaard: DAB+ radio, parkeersensoren voor en achter, het radio en multimediasysteem ‘Ready to Discover’ met 8 inch touchscreen, Streaming & Internet en We Connect. Adaptieve cruise control (ACC), Front Assist en City Emergency Braking zijn eveneens altijd inbegrepen.

Leverbaar vanaf € 36.640* mét 4 jaar garantie

De vernieuwde Tiguan is nu te configureren met vier verschillende aandrijflijnen. Hij is er al vanaf €36.640* voor de Life met een 1.5 TSI 96 kW/130pk handgeschakelde versie. Later dit jaar maakt Volkswagen de prijzen en specificaties bekend van de overige aandrijflijnen, waaronder de 180 kW/245 pk sterke plug-in hybride (eHybrid) met een verwachte elektrische actieradius van 50 km**. Elke vernieuwde Tiguan komt standaard met 4 jaar garantie.

Het complete overzicht van alle uitvoeringen en prijzen van de Tiguan is hier beschikbaar.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Ponoccasion.nl.
**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.