Vernieuwde Skoda Kodiaq nu te bestellen bij Pon Dealer vanaf € 38.990*

Skoda heeft de Kodiaq op veel fronten vernieuwd. De grote SUV heeft een aangescherpt uiterlijk, LED-koplampen zijn nu standaard en het interieur is verder verfijnd. Tegelijkertijd behoudt de Kodiaq zijn traditioneel sterke pluspunten. Hij is ongekend ruim én is onveranderd ook leverbaar als zevenzitter. De vernieuwde Skoda Kodiaq biedt keuze uit verschillende Business-uitvoeringen en is nu te bestellen vanaf € 38.990*.


De vernieuwde Skoda Kodiaq: nog robuuster

Vergeleken met zijn voorganger oogt de vernieuwde Skoda Kodiaq nog robuuster. De grille staat meer rechtop en de motorkap ligt nu wat hoger. LED-koplampen en aero-wielen geven het design een hightech tintje. Full LED matrixkoplampen zijn standaard op de Business-uitvoeringen. Škoda heeft ook het Kodiaq-interieur op alle fronten verfijnd. Zo is de grote SUV nu leverbaar met de Virtual Cockpit met 10,25 inch display en LED ambiente lichtfuncties. Voor maximaal comfort zijn er nu meervoudig elektrisch verstelbare, met leder beklede stoelen met massage- en ventilatiefunctie. Met de Eco-stoelen biedt Škoda een duurzame optie: deze stoelen zijn bekleed met stoffen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen. En dan zijn er nog de infotainmentsystemen van de nieuwste generatie, die toegang bieden tot een breed scala aan online diensten.

Vernieuwde SKODA KODIAQ nu te bestellen (5)

Ruim, comfortabel, veelzijdig

Een Škoda is per definitie ruim. Als grootste SUV van het merk is de Kodiaq een ruimtewonder in de overtreffende trap. In de vijfzitsuitvoeringen hebben vijf volwassenen alle ruimte, óók voor hun bagage. En met een neergeklapte achterbank is een laadvolume van maar liefst 2.065 liter beschikbaar. Daarnaast is de nieuwe Kodiaq er onveranderd ook als zevenzitsversie. Ook heel praktisch: op de dakreling zijn eenvoudig box- of fietsdragers te monteren en de Kodiaq weet raad met aanhangers dankzij een trekgewicht tot 1.800 kg.

Vernieuwde SKODA KODIAQ nu te bestellen (7)

Business as usual

In eerste instantie is de vernieuwde Skoda Kodiaq leverbaar met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor, die zijn hoge mate van efficiency mede dankt aan cilinderuitschakeling. De Kodiaq is er direct als luxe Business Edition met standaard onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning (2 zones), een achteruitrijcamera, Škoda CONNECT en Smartlink+ telefoonintegratie. Als Sportline Business combineert de Kodiaq veel luxe met sportieve in- en exterieuraccenten. De meest luxe uitvoering is de Kodiaq Business Edition Plus, met onder andere een zeventraps automatische transmissie, de Virtual Cockpit en Navigatie Columbus met 9,2 inch touchscreen.

Vanaf nu te bestellen bij Pon Dealer

De vernieuwde Kodiaq is vanaf 1 juni te bestellen bij Pon Dealer. Als Business Edition is hij er vanaf € 38.990*. De prijzen van de Sportline Business en Business Edition Plus beginnen bij respectievelijk € 41.490* en € 44.690*


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkooppinformatie pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie