Tiguan Allspace nu ook als R-Line Black Style

R-Line styling is zeer gewild onder Volkswagen-rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper is de Volkswagen Tiguan. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest namelijk voor de fraaie R-styling. Volkswagen heeft goed nieuws voor R-Line-fans. In navolging op zijn kleinere broer, de Tiguan R-Line Black Style, is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace beschikbaar met de even fraaie als indrukwekkende, zwarte looks.

R-Line exterieur

Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit met zwarte accenten. 

R-Line interieur

Om de Tiguan Allspace helemaal af te maken is het R-Line Black Style exterieurpakket ook te combineren met een fraai R-Line interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Tiguan _0003_tiguanallspacetnr1794-4k-425732

Prijzen

Het R-Line Black Style exterieurpakket is er voor € 1.024 op de Tiguan Allspace Highline Business R en voor € 2.894 op de Tiguan Allspace Highline. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er vanaf respectievelijk € 1.834 (Highline Business R) en € 3.705 (Highline). De 20-inch zwarte Suzuka- velgen zijn al leverbaar vanaf € 664.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.