Prijzen Volkswagen T-Roc Cabrio zijn bekend

De unieke Volkswagen T-Roc Cabrio is vanaf vandaag te bestellen. Hij komt in twee luxe uitvoeringen en is leverbaar vanaf € 36.600*. Goed nieuws, de eerste exemplaren komen nog deze lente naar Nederland.


Het unieke concept van de Volkswagen T-Roc Cabrio

Prijzen Volkswagen T-Roc Cabrio bekend - Visual (1)

De T-Roc Cabrio verlegt grenzen met zijn unieke concept. Hij combineert de geliefde eigenschappen van een SUV, zoals het robuuste design en de hoge zitpositie, met de vrijheid van rijden in een cabriolet. Dé attractie van de nieuwe T-Roc Cabrio is de hoogwaardige softtop, die in nog geen 10 seconden elektrisch te openen is, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 30 km/u. Heel handig én cool: hij kan ook op afstand met de sleutel worden geopend en gesloten.

Voor optimale veiligheid is de cross-over cabriolet van Volkswagen voorzien van razendsnel uitklapbare rolbeugels die bij een (dreigend) ongeval bescherming bieden aan de achterpassagiers. Volkswagen heeft ook aan muziekliefhebbers gedacht: het speciaal voor de T-Roc Cabrio leverbare, 400 watt sterke 12-kanaals BeatsAudio soundsystem zorgt voor een perfecte audio-ervaring met de kap open én dicht.

Style of R-Line

De T-Roc Cabrio is er als luxe Style of extra sportieve R-Line. De Style is standaard onder meer voorzien van Climatic airco, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Park Distance Control vóór en achter, Front Assist, automatische koplampverlichting, een regensensor en het multimediasysteem ‘Composition Colour’ met een 16,5 cm kleuren touchscreen in de middenconsole. Hij onderscheidt zich van buiten met 17-inch lichtmetalen ‘Mayfield’ velgen.

De R-Line biedt niet alleen sportieve looks, maar ook een nóg rijkere standaarduitrusting. Van buiten onderscheidt hij zich met R-Line bumpers en dorpels in carrosseriekleur, 17-inch ‘Kulmbach’ lichtmetaal en LED koplampverlichting. Van binnen vallen niet alleen de Sport-comfortstoelen en het sportstuurwiel in R-Line design op, maar ook de Climatronic airconditioning, het Active Info Display en het ‘Discover Media’ navigatie- en multimediasysteem met 20,3 cm kleuren touchscreen. Hij biedt een extra sportieve rij-ervaring met zijn sportonderstel, Driving Profiles en Progressive Steering.

Nu te bestellen vanaf € 36.600* De Volkswagen T-Roc Cabrio is vanaf vandaag te configureren en te bestellen. De Style is leverbaar met twee verschillende benzinemotoren: de 85kW/115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak of de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat. De sportieve R-line wordt standaard geleverd als 1.5 TSI DSG. De luxe Style is leverbaar vanaf € 36.600* (1.0 TSI) of € 39.850* (1.5 TSI DSG) en de sportieve R-Line vanaf € 44.700*.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie ponoccasion.nl/algemene-verkoopinformatie.