Prijzen nieuwe Audi A4 allroad quattro bekend

De nieuwe A4 allroad quattro staat medio oktober bij Pon Dealer in de showroom. Met zijn intelligente vierwielaandrijving, extra bodemvrijheid, en krachtige benzine- en dieselmotoren is de stoer gelijnde alleskunner overal in zijn element.

De nieuwe Audi A4 allroad quattro: overal in zijn element

De nieuwe Audi A4 allroad quattro heeft met zijn 35 mm verhoogde onderstel, 17-inch 15-spaaks wielen en specifieke kunststof stylingdetails een extra avontuurlijk voorkomen. Hij combineert een hoogwaardig comfort met goede offroad eigenschappen, dankzij zijn intelligente quattro vierwielaandrijving en een uniek allroad onderstel.


Prijzen nieuwe Audi A4 allroad quattro bekend - Blok 1

TFSI- en TDI-motoren

De nieuwe Audi A4 allroad quattro is in eerste instantie leverbaar met de krachtige 45 TFSI benzine- en 45 TDI dieselmotor. De 45 TFSI benzinemotor (180 kW/ 245 pk) is gekoppeld aan de 7-traps S-tronic automaat. Z’n maximumkoppel van 370 Nm is al beschikbaar vanaf 1.600 tpm. De 45 TFSI maakt gebruik van mild-hybrid technologie (MHEV) op basis van een 12V elektrisch systeem. Bij het afremmen wordt remenergie omgezet in elektriciteit, die wordt opgeslagen in een lithium-ion accu. Met deze gewonnen energie kan de Audi A4 allroad quattro op bepaalde momenten ‘zeilen’ met uitgeschakelde motor. De mild-hybrid technologie verlaagt het verbruik met maximaal 0,4 l/100 km. De 45 TDI dieselmotor (170 kW/231 pk) heeft standaard een 8 traps Tiptronic automaat. De motor levert een koppel van 500 Nm wat reeds beschikbaar is bij 1.750 tpm.

In een later stadium wordt het motorengamma verder uitgebreid met een 140 kW/190 pk sterke 40 TDI.


Prijzen nieuwe Audi A4 allroad quattro bekend - Blok 2

Leverbaar vanaf € 70.040*

De nieuwe Audi A4 allroad quattro is per direct te te bestellen. De vanafprijs van de 45 TFSI is € 70.040* en van de 45 TDI € 77.225*.

De Audi A4 allroad quattro is standaard zeer rijk uitgerust. Zo is deze markante alleskunner onder meer voorzien van MMI navigatie plus inclusief Audi virtual cockpit plus, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren rondom, het Audi Sound system met 10 speakers en subwoofer, een achteruitrijcamera en LED voor- en achterverlichting met dynamische richtingaanwijzers aan de achterzijde.

De Audi A4 allroad quattro arriveert medio bij Pon Dealer in de showroom. De prijzen en specificaties van de 140kW/190pk sterke TDI worden in een later stadium bekendgemaakt.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie