Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens voor het derde jaar op rij Service Dealer van het jaar!

Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens is voor het derde jaar op rij verkozen tot de beste Service Dealer van het jaar! Wij bedanken al onze klanten voor de deze waardering, waar wij ontzettend trots op zijn!

DSC_0433

Service Dealer van het jaar 2020

Pon’s Automobielhandel, de importeur van Volkswagen Bedrijfswagens, beoordeelt alle Nederlandse dealers van het merk elke maand op basis van feedback die door onze klanten wordt gegeven. Aan het einde van het jaar wordt vervolgens bepaald welke dealer de beste prestatie heeft geleverd.

Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens is nu voor het derde jaar op rij in de prijzen gevallen in de categorie Service Dealer van het jaar! Een fantastische prestatie waar wij onze klanten enorm voor willen bedanken en uiteraard ontzettend trots op zijn!

Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens Service Dealer van het Jaar 2020

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.