Nieuwe Volkswagen Caddy Cargo nu te bestellen

De compleet nieuwe Volkswagen Caddy Cargo, die begin dit jaar zijn wereldpremière beleefde, is nu te bestellen bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens. De vijfde generatie van de bestseller onder de compacte bedrijfswagens staat op een geheel nieuw platform en is daardoor ongekend ruim en comfortabel. Hij is leverbaar met een Digital Cockpit en biedt slimme connectiviteit. De nieuwe Caddy Cargo is per direct onder meer te bestellen als rijk uitgeruste 1ST Edition. De reguliere uitvoeringen zijn later verkrijgbaar met een vanafprijs onder de € 15.000.


De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo compleet vernieuwd

De vijfde generatie Volkswagen Caddy is compleet nieuw. Dat begint al bij de basis. Door gebruik te maken van het MQB-platform, koppelt hij sportieve looks aan veel ruimte en gebruiksgemak. De wielbasis van de reguliere uitvoering is al 73 mm langer dan van de voorganger. De laadruimte is 50 mm breder en 7 mm hoger. Door dit alles is de totale laadcapaciteit gegroeid tot 3,1 m3. De grotere laadopening maakt het mogelijk om een europallet overdwars te laden. De Volkswagen Caddy Cargo Maxi, die in 2021 verkrijgbaar is, heeft een 14 cm bredere schuifdeur en biedt zelfs plaats aan twee europallets.

Nieuwe Volkswagen Caddy vanaf nu te bestellen 7

Innovatie voor comfort, gebruiksgemak en veiligheid

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo valt ook op door de innovatieve cabine, waar digitalisering een hoofdrol speelt. De Digital Cockpit (digitaal instrumentenpaneel) is een blikvanger en er is keuze uit diverse infotainmentsystemen. Dankzij de ingebouwde eSim is er toegang tot online diensten van We Connect. App Connect maakt het koppelen van smartphones eenvoudig en dit kan vanaf nu zelfs optioneel draadloos.

De Volkswagen Caddy Cargo scoort ook met traditioneel gebruiksgemak: hij heeft een handige 230V-aansluiting en in het interieur zijn volop ruime opbergvakken te vinden. De ErgoComfort-stoelen zorgen op hun beurt voor een comfortniveau dat uniek is in het segment van de compacte bedrijfswagens. De nieuwste assistentiesystemen dragen bij aan een optimale combinatie van veiligheid, comfort en efficiency. Zo is de nieuwe Caddy Cargo leverbaar met Lane Assist, Rear Traffic Alert en Travel Assist, dat vergaand autonoom rijden mogelijk maakt.

Caddy Cargo trapt af als zeer complete 1ST Edition

De nieuwe Caddy Cargo is geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen door de beschikbaarheid van de uitrustingslines Trend, Comfort en Style. Ter gelegenheid van de marktintroductie is de Caddy Cargo er (zo lang de voorraad strekt) ook als zeer exclusieve 1ST Edition. Met deze introductie-uitvoering combineert Volkswagen Bedrijfswagens alle innovaties van de nieuwe Caddy Cargo in één zeer complete uitvoering.

De Caddy Cargo 1ST Edition heeft de luxe Style-uitvoering als basis, en voegt daar voor een meerprijs van slechts € 500 een scala aan begeerlijke innovaties aan toe die het luxe- en comfortniveau van de Caddy Cargo op een voor deze klasse ongekend hoog niveau brengen. Voorbeelden zijn het multifunctionele, met leder beklede stuurwiel en de lederen versnellingspook, de Digital cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen met zwarte accenten, KESSY keyless entry & go, LED-koplampen inclusief LED mistlampen en dynamische lichtbundelverstelling, LED-achterlichten, elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare spiegels, DAB+ en zij- en gordijnairbags voor de bestuurder en bijrijder. Wat assistentiesystemen betreft is de Caddy Cargo 1ST Edition eveneens meer dan compleet, met bijvoorbeeld Lane Assist, Front Assist, Side assist en Adaptive cruise control met "follow to stop". Het geheel wordt afgerond met een 1ST Edition badge op de zijschermen. Deze exclusieve Caddy Cargo 75 kW/102 pk 1ST Edition is leverbaar vanaf € 19.850*.

Nieuwe Volkswagen Caddy vanaf nu te bestellen 3

Krachtige en efficiënte 2.0 TDI-motoren

De Volkswagen Caddy Cargo wordt leverbaar met hightech 2.0 TDI-motoren die voldoen aan de EU6d-emissienorm – een primeur voor bedrijfswagens in dit segment. Hun zuinigheid is een belangrijke factor in de gunstige exploitatiekosten. De Caddy Cargo-modellen met de 75 kW/102 pk (vanaf € 17.700) en de 90 kW/122 pk (vanaf € 18.700) sterke 2.0 TDI en handgeschakelde zesversnellingsbak zijn nu te bestellen. Kort daarna is de Caddy Cargo met 55 kW/75 pk bestelbaar en dat geldt ook voor de Caddy Cargo 2.0 TDI 90 kW/122 pk met automatische zeventraps DSG-transmissie, de Caddy Cargo met TSI-benzinemotor en de Caddy Cargo Maxi. Op termijn volgt tevens de Caddy Cargo Maxi TGI, die geschikt is voor het rijden op aardgas. Verder wordt de Caddy Cargo ook leverbaar met 4MOTION vierwielaandrijving. De vanafprijs van de 55 kW/75 pk Economy Business zal onder de € 15.000 liggen.

Standaard 4 jaar garantie

De Volkswagen Caddy Cargo wordt in Nederland standaard geleverd met 4 jaar garantie. Ondernemers die kennis willen maken met de nieuwe Caddy kunnen hem bekijken en samenstellen op de webiste van Volkswagen Bedrijfswagens Nederland. Voor het einde van het jaar wordt de nieuwe Caddy verwacht bij Pon Dealer Volkswagen Bedrijfswagens in de showroom.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld exclusief BTW en BPM, en exclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie: pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie.