De nieuwe SEAT Leon Ultimate editions

SEAT introduceert niet één, maar liefst vier verschillende Ultimate Editions voor de Leon. Elke Edition heeft een zeer compleet uitrustingsniveau tegen ongekend scherpe prijzen. Ze zijn nu te bestellen.

De nieuwe SEAT Leon Ultimate editions

De SEAT Leon is één van de meest succesvolle modellen van het merk. Onlangs is het één miljoenste exemplaar van de huidige generatie van de band gerold. De succesfactoren van de Leon zijn onder meer het sportieve design, de dynamische rijkwaliteiten en de riante standaarduitrusting. De nieuwe Ultimate Editions zijn juist op die punten met recht ultieme versies van SEAT’s succesvolle hatchback en Sportourer ST. Ze zijn luxer uitgerust dan ooit tevoren en voor zeer scherpe prijzen beschikbaar.


leonultimateeditions_4

SEAT Leon Style Ultimate Edition

De Leon Style Ultimate Edition staat op fraaie 16 inch lichtmetalen velgen en is onder andere voorzien van het Media System Navi met 8 inch touchscreen, draadloze telefoonlader, MirrorLink en Apple CarPlay, parkeersensoren voor en achter, Keyless Entry/Go, Lane Assist, een grootlichtassistent, digitale radio (DAB+) en een achteruitrijcamera. Om de Style Ultimate Edition helemaal af te maken is er een zeer aantrekkelijk optiepakket dat onder meer bestaat uit full-LED koplampen, een digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit), verwarmbare voorstoelen en een 400W sterk Beats audiosysteem met tien speakers. Dit uitgebreide pakket heeft normaliter een waarde van € 2.700, maar kost nu slechts € 1.665. De SEAT Leon Style Ultimate Edition heeft een vanafprijs van € 24.950* en is leverbaar met verschillende benzine-, diesel- én aardgasmotoren, al dan niet gekoppeld aan de DSG-automaat. Het voordeel op deze uitvoering loopt op tot € 5.010.


leonultimateeditions_6

SEAT LEON FR Ultimate Edition

De sportieve Leon FR Ultimate Edition onderscheidt zich ten opzichte van de Style Ultimate Edition met zijn sportieve exterieurstyling en 17 inch lichtmetalen velgen. Hij biedt standaard een nóg rijkere uitrusting met als meest opvallende features full-LED koplampen, digitaal instrumentenpaneel (Virtual Cockpit), het 400W sterke Beats audiosysteem met tien speakers en stoelverwarming. Deze sportieve en extra luxe Leon is er al vanaf € 27.950*, met een klantvoordeel oplopend tot maar liefst € 7.000. Hij is leverbaar in vijf verschillende benzine- en dieseluitvoeringen die in een aantal gevallen kunnen worden gespecificeerd met een DSG-automaat.


leonultimateeditions_5

SEAT LEON FR Ultimate Edition Black

Op de Leon FR Ultimate Edition Black zijn bijna alle opties uit de prijslijst standaard aangevinkt. Zo biedt hij bovenop alle features van zijn eveneens sportief gestylde FR-broer ook Adaptive Cruise Control, adaptieve onderstelregeling (Dynamic Chassis Control) en een panoramisch schuif-/kanteldak. Het sportief getinte interieur is voorzien van fraaie Alcantara bekleding. Deze Edition Black doet zijn naam verder eer aan met zwarte 18 inch performance velgen, zwarte spiegelkappen, een zwart afgewerkte grille en zwarte dakrails (Sportourer ST). Hij is standaard uitgerust met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI met DSG-automaat. De vanafprijs van deze Leon is € 34.450*, met een klantvoordeel van € 5.200.


leonultimateeditions_3

SEAT LEON CUPRA Ultimate Edition

Voor ultieme sportiviteit zijn er de twee Leon CUPRA Ultimate Editions, die het rijden in een ultrasportieve Leon nu bereikbaarder maken dan ooit tevoren. De 213 kW/290 pk sterke CUPRA Ultimate Edition met DSG-transmissie is standaard voorzien van 19 inch Piano Black-velgen, Navi Plus met 3D-navigatie, 10GB hard drive, Keyless Entry/Go, digitale radio (DAB+), het 400W sterke Beats audiosysteem met tien speakers, verwarmbare voorstoelen, full-LED koplampen en een 25mm verlaagd sportonderstel met adaptieve onderstelregeling (Dynamic Chassis Control). De CUPRA Ultimate Edition is er al vanaf € 44.950*, met een klantvoordeel van € 4.140. De CUPRA Ultimate Edition is ook leverbaar als 221 kW/300 pk sterke 4Drive Sportourer ST met dezelfde rijke uitrusting. Hij kost €49.950 met een klantvoordeel van € 5.390.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie