Gratis haal- en brengservice van uw auto bij onderhoud

Maak bij Pon Dealer nu tijdelijk gebruik van onze gratis haal- en brengservice van uw auto bij onderhoud.


Gratis haal- en brengservice van uw auto bij onderhoud bij Pon Dealer

Is uw Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen toe aan onderhoud maar wilt u in deze periode de deur niet uit? Wij komen uw auto thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij u terug, zonder extra kosten. De gezondheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop, zorg er daarom voor dat ook bij het ophalen en terugbrengen van uw auto er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Pon Dealer volgt de richtlijnen van het RIVM. Uw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af. We doen er ook alles aan om de service, zoals u die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch, via Whatsapp of via SMS.

Pas goed op uzelf en op elkaar.

Plan uw werkplaatsafspraak


Voorwaarden haal- en brengservice

  • Wij halen uw auto thuis op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug
  • Deze gratis service is geldig tot 1 juni 2020
  • U bent woonachtig binnen 10 km van één van onze vestigingen
  • Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid

Toch liever vervangend vervoer?

Tijdens een onderhoudsbeurt blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer, zoals een gratis leenfiets of een leenauto tegen een voordelig tarief. Het vervangend vervoer wordt grondig gereinigd voorafgaand aan het uitlenen, met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.


Coronavirus (COVID -19) maatregelen Pon Dealer

Ook in onzekere tijden staan we voor u klaar, zodat u veilig de weg op kan wanneer dat moet. Onze showrooms en werkplaatsen zijn gewoon open en u kunt nog steeds online een werkplaatsafspraak inplannen. De gezondheid van u en onze medewerkers staat echter voorop en daarom hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Lees meer over alle maatregelen op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie