Bedankt SEAT Mii, welkom Mii electric!

BEDANKT SEAT MII, WELKOM MII ELECTRIC! 2

De Mii electric staat vanaf maart 2020 bij de Nederlandse dealers en markeert voor SEAT de aftrap van een groot elektrificatie-offensief dat later volgend jaar een vervolg krijgt met de eveneens volledig elektrische SEAT el-Born en de Tarraco PHEV plug-in hybride. Niet alleen is de Mii electric de allereerste 100 procent elektrische auto van het Spaanse merk; met een tijdelijk full operational leasetarief vanaf € 269*** en een netto bijtelling vanaf € 56**** per maand is de Mii electric tevens één van de meest bereikbare zakelijke EV’s van ons land.


BEDANKT SEAT MII, WELKOM MII ELECTRIC! 11

Dankzij zijn gecombineerde range van maximaal 260 kilometer***** en aantrekkelijk lage gebruikskosten maakt de Mii electric elektrisch rijden bereikbaar. Zo wordt hij standaard geleverd inclusief 6 jaar onderhoud en APK**, 4 jaar fabrieksgarantie en liefst 8 jaar garantie op het batterijpakket. SEAT’s trendy stadsauto is inmiddels te bestellen vanaf € 23.400* voor de compleet uitgeruste Mii electric; de extra luxe Mii electric Plus is er vanaf € 24.900*.


Nieuw én gebruikt populair

Het begin van een nieuw tijdperk betekent tevens het afsluiten van een voorgaande periode. Een tijdspanne waarin de benzinemodellen van de SEAT Mii acht jaar lang een stempel hebben gedrukt op de mobiliteit in en rondom de Nederlandse steden. In totaal verkocht SEAT in acht jaar tijd 14.650 nieuwe exemplaren van de Mii in ons land, terwijl ook de jonggebruikte Mii-modellen als DasWeltauto-occasion momenteel nog steeds erg populair zijn.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.seat.nl.
**) Buiten deze onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals o.a. remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf.
***) Full operational Lease: Genoemd tarief is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Exclusief BTW, op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.
****) Fiscale bijtelling 8% gebaseerd op fiscale waarde van € 22.430 en een inkomstenbelastingpercentage van 37,35%.
*****) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.