Audi e-tron S en e-tron S Sportback nu te bestellen

In 2018 startte het elektro-offensief van Audi met de introductie van de Audi e-tron. Na de lancering van diverse nieuwe uitvoeringen en de komst van de elegante e-tron Sportback is het nu tijd voor nog meer dynamiek. Met drie elektromotoren en een systeemvermogen van 370 kW/503 pk tillen de nieuwe e-tron S en e-tron S Sportback ultiem elektrisch rijplezier naar het volgende niveau. Beide modellen zijn nu te bestellen.


Audi E-Tron S 3

Herkenbare sportiviteit

De e-tron S-modellen maken geen geheim van hun dynamische inslag: ze beschikken standaard over verbrede wielkasten, grotere bumpers, een brede diffuser achter en 20-inch lichtmetalen velgen. Ook diverse zilverkleurige accenten en buitenspiegels in aluminiumoptiek zijn typische Audi S-accenten.

Audi E-Tron S 2

Sportiviteit en luxe in harmonie

Uiteraard hebben de Audi e-tron S-modellen alles aan boord voor maximaal elektrisch rijplezier. Zo zijn een sportonderstel, het adaptieve luchtveringssysteem ‘sport’ en Audi drive select standaard. Dit gaat samen met de luxe van het grote glazen panoramadak en bekleding in een combinatie van leder en Alcantara (inclusief S-logo’s in de hoofdsteunen). Ook het assistentiepakket ‘Tour’ is standaard. Hierin komen geavanceerde assistentiesystemen als adaptive cruise control, file-assistent, active lane assist, emergency assist en predictive efficiency assist samen. De smartphone-interface is eveneens standaard. Optioneel is er de Audi phone box, die draadloos opladen van smartphones mogelijk maakt en via een directe verbinding tussen de smartphone en auto-antenne voor een perfecte geluidskwaliteit van telefoongesprekken zorgt.

Audi E-Tron S 5

De prijzen

De nieuwe e-tron S-modellen zijn per direct in Nederland te bestellen. De prijs van de Audi e-tron S bedraagt € 107.210*, de Audi e-tron S Sportback is er vanaf € 109.610*. Beide modellen arriveren begin oktober in de showrooms.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.pondealer.nl. ** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP-testsystematiek. Deze maximale actieradius kan worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie,acculeeftijd en –conditie, de rijstijl en gebruiks-, omgevings-, en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.