De Audi A1 citycarver is nu te bestellen

De Audi A1 citycarver is het stoere broertje van de A1 Sportback. Vergeleken daarmee staat de citycarver 4 cm hoger op zijn (17 inch) wielen. Ook de grote Singleframe-grille, de bodembescherming en contrasterende wielkasten en dorpels dragen bij aan de robuuste offroadlooks.

Audi A1 Citycarver 2

Speciaal voor Nederland: A1 citycarver epic

In Nederland wordt de Audi A1 citycarver standaard geleverd in de complete epic-uitvoering. Dat betekent dat LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen, de Audi virtual cockpit, een multifunctioneel driespaaks stuur, zes luidsprekers, MMI navigatievoorbereiding (achteraf te activeren) en airconditioning altijd standaard zijn. Bedieningselementen in zwart glas met haptische feedback zorgen voor maximaal bedieningsgemak en voor de veiligheid zijn Pre sense basis en Audi connect noodoproep & service inbegrepen. De A1 citycarver is in de configurator tot in detail naar persoonlijke smaak samen te stellen.


Audi A1 Citycarver 4

Speciale introductieversie: A1 citycarver edition one

Ter gelegenheid van de marktintroductie is de A1 citycarver er ook als extra complete edition one. Deze limited edition is er in de kleuren pijlgrijs pareleffect of pulsoranje. Hij is riant uitgerust, met onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, S line dakspoiler, full LED-verlichting met donkere behuizing, dynamische richtingaanwijzers achter, aluminium instaplijsten, sportstoelen met S line logo, lederen bekleding van stuur en schakelhendel, zwarte hemelbekleding en het lichtpakket.


Audi A1 Citycarver 7

De aftrap

Bij de marktintroductie in oktober bijt de Audi A1 citycarver epic 25 TFSI het spits af. Deze uitvoering met 70 kW/95 pk sterke motor en handgeschakelde versnellingsbak is er vanaf € 29.220*. Vervolgens is er de A1 citycarver epic 30 TFSI (85 kW/116 pk). Met zesbak is hij er vanaf € 30.760* en in combinatie met de automatische 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling vanaf € 33.070*. De prijzen van de A1 citycarver edition one volgen in een later stadium. Kort na de introductie volgt tevens de Audi A1 citycarver epic 35 TFSI met 110 kW/150 pk sterke motor en S tronic. De prijs van deze uitvoering wordt eveneens binnenkort bekendgemaakt.


De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Pondealer.nl