Klaar voor de zomer met de Volkswagen Zomercheck

Maak jouw Volkswagen klaar voor de zomer met de Volkswagen Zomercheck voor slechts € 20!


Onbezorgd de zomer in met de Volkswagen Zomercheck

Volkswagen Zomercheck 2021 Visuals BLOK

Wanneer je de Volkswagen Zomercheck bij Pon Dealer laat uitvoeren, weet je zeker dat je lekker onbezorgd de zomer doorkomt met jouw Volkswagen. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw Volkswagen wordt gecontroleerd op de meest essentiële punten, zodat je precies weet in welke conditie jouw auto is. Je ontvangt van ons een compleet technisch rapport en wij vullen de vloeistoffen gratis voor je bij.

De Volkswagen Zomercheck kost slechts € 20! Maak dus snel een afspraak voor de Volkswagen Zomercheck bij Pon Dealer en ga lekker onbezorgd op pad deze zomer met jouw Volkswagen!

Plan direct je afspraak

De 12 punten waar wij jouw Volkswagen op controleren

Controlepunten Volkswagen weer op weg check

Tijdens de Volkswagen weer op weg check wordt jouw Volkswagen bij Pon Occasion uitvoering gecontroleerd op 12 essentiële punten. Van airco tot uitlaat. Onze Volkswagen experts laten niets aan het toeval over. Zo weet je zeker dat jouw Volkswagen in topconditie is en jij je tijdens deze zomer nergens druk om hoeft te maken!

12 punten waar jouw Volkswagen op wordt gecontroleerd tijdens de Volkswagen weer op weg check:

 • Airconditioning
 • Koelsysteem
 • Verwarming
 • Accu
 • Uitlaatsysteem
 • Motorolie
 • Ruitenwissers
 • Voorruit
 • Verlichting
 • Banden
 • Remschijven
 • Deuren

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf € 139*

Volkswagen zomercheck - airco onderhoudsbeurt

Wil je zeker zijn dat jouw airco nog frisse lucht blaast en het aircosysteem jouw Volkswagen op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Volkswagen aircocheck voor slechts € 20! Plan hieronder direct een afspraak in.

Airco onderhoudsbeurt
Houd de airco van jouw Volkswagen in topconditie met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139!* Met deze onderhoudsbeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is jouw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen. Het vervangen van het pollenfilter kan al vanaf € 45.

 • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor beste prestatie
 • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
 • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling
Plan direct je afspraak

Tot 25% korting op zomerbanden

Volkswagen zomercheck - zomerbanden

Is het buiten lekker warm en zonnig? Zorg er dan voor dat je jouw winterbanden vervangt voor zomerbanden. Bij een temperatuur van boven de 7 graden slijten winterbanden veel sneller. Bovendien heb je met zomerbanden bij hogere temperaturen meer grip, rijd je zuiniger en is het geluidsniveau lager.

Een nieuwe set zomerbanden voor jouw Volkswagen is voordeliger dan je denkt. Je profiteert deze zomer namelijk van korting tot 25% op zomerbanden. Bekijk snel het complete aanbod zomerbanden!

Bekijk zomerbanden

Profiteer van veel voordeel op Volkswagen accessoires

Volkswagen Zomercheck - Accessoires

Geef jouw Volkswagen iets extra's!

Profiteer deze zomer van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Meer weten over onze Volkswagen zomeracties?

Neem contact op!

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 juni 2021 t/m 31 augustus 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
* Voor auto's vanaf modeljaar 2016 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.

Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie