Plan nu je afspraak voor de Volkswagen Wintercheck

Maak jouw VW winterklaar met de Volkswagen Wintercheck voor slechts € 20 met gratis Playmobil Beetle.


Maak jouw Volkswagen winterklaar met de Volkswagen Wintercheck

Playmobil Beetle blok

De dagen worden weer korter en de temperatuur daalt. Dat betekent dat de winter er weer aankomt, maar is jouw Volkswagen al klaar voor de winter? Zorg er voor dat je ook in de winter verzekerd bent van een veilige en comfortabele rit in jouw Volkswagen en plan direct een afspraak voor de Volkswagen Wintercheck. Voor slechts € 20 controleren onze Volkswagen monteurs jouw auto op 12 essentiële punten en vullen wij daarnaast gratis de vloeistoffen bij.

Daarnaast ontvang nu GRATIS een Volkswagen Playmobil Beetle t.w.v. € 39,95 wanneer je de Volkswagen Wintercheck laat uitvoeren. Maar wees er snel bij want OP=OP! Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak voor de Volkswagen Wintercheck bij Pon Dealer.

Maak direct een afspraak

Actiebanner

 • Accu: met speciale apparatuur controleert de Volkswagen dealer de spanning. Ook wordt er gelet op eventuele roest.
 • Uitlaatsysteem: dit wordt gecontroleerd op onder meer roestplekken, slijtage en eventuele lekkage.
 • Motorolie: de servicemonteur checkt of de olie al aan vervanging toe is. Zo haal je de optimale prestaties uit je motor
 • Airconditioning: dit helpt je om de ruiten snel te ontwasemen. Daarom is een optimale werking ook in de winter belangrijk.
 • Koelsysteem: de monteur controleert of er geen lekkages in de slangen van het koelsysteem zitten en vult de koelvloeistof bij.
 • Verwarming: je wilt natuurlijk wel comfortabel autorijden. Een goede verwarming is dus vooral in de winter essentieel.
 • Ruitenwissers: de monteur checkt de ruitenwisserbladen en sproeikop. Ook vult hij de ruitenwisservloeistof bij.
 • Voorruit: beschadigingen worden hersteld met een speciale hars. Minimaal WA-verzekerd? Dan kost het je niets.
 • Verlichting: alle lichten van je Volkswagen worden grondig nagekeken of ze optimaal werken.
 • Banden: de banden worden gecontroleerd op slijtage, profieldikte en bandenspanning.
 • Remschijven: de servicemonteur controleert de remschijven, remblokken en remvloeistof.
 • Deuren: het is belangrijk dat je autodeuren perfect sluiten, daarom worden de sloten en deurrubbers gecontroleerd.

Maak jouw Volkswagen winterklaar met de Volkswagen Wintercheck

Deze afspraak duurt gemiddeld: 30 minuten.

Plan je afspraak


Tips voor rijden in de winter

Denk aan de kleine dingen, zodat je veilig op weg gaat

#1

Laten je huidige ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om je ruitenwissers te vervangen.

#2

Naast de juiste band is ook de juiste bandenspanning van belang. Hou het op peil door eens per maand de bandenspanning te meten.

#3

Bescherm je stoffen interieur door je veloursmatten tijdelijk te wisselen voor rubberen matten.

#4

Beslagen ramen? Zet je airco aan op de maximale stand, gericht op de voorruit. En zorg ervoor dat je ramen schoon zijn, dat voorkomt condens.


Maak ook de banden van jouw Volkswagen klaar voor de winter.

winterbanden_volkswagen

Trotseer de winter

Zeg maar dag tegen de zomer. De warme dagen zijn voorbij. Het weer wordt onstuimiger, natter en vooral kouder. Is jouw Volkswagen er al klaar voor? Wij helpen je op weg met onze aanbiedingen op winterbanden, accessoires en handige tips

Plan je bandenwissel
Volkswagen_Winterbanden_Infographic

Maximale veiligheid met winterbanden.

Onder de 7 graden hebben winterbanden meer grip en een kortere remweg. Laat je banden daarom op tijd omwisselen van zomer- naar winterbanden. Zo weet je zeker dat je deze winter met een gerust hart op pad kunt.

Meer informatie
Blok bandenwissel wintercampagne VW

Nieuwe winterbanden nodig?

Bestel jouw winter- of all-seasonbanden eenvoudig in de Volkswagen webshop. De monteurs bij Pon Dealer zetten ze dan gelijk voor je onder de auto.

Ontdek meer
wintersets-goed

Complete lichtmetalen wintersets

Combineer je jouw winterbanden met lichtmetalen velgen? Dan profiteer je nu van extra scherp geprijsde wintersets. Zo ga je deze winter veilig én stijlvol de weg op.

Bekijk wintersets

Profiteer deze winter van GRATIS ruitreparatie*

Blok gratis ruitreparatie wintercampagne VW

Ruitschade? Laat dan deze winter je ruit repareren bij Pon Dealer, zodat je zeker weet dat je veilig kunt blijven rijden.

*Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Voordelen ruitreparatie bij Pon Dealer:

 • Snel klaar
 • 24-uurs service
 • Speciaal opgeleide monteurs
 • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit
Plan direct je afspraak

Accesoires blok visual 1920

Geef jouw Volkswagen iets extra's!

Profiteer deze winter van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk alle accessoire-acties

De Volkswagen Wintercheck en alle aanbiedingen op deze actiepagina en de Volkswagen Webshop zijn geldig t/m 28 februari 2022. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.