Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties

Maak jouw VW Bedrijfswagen klaar voor de lente!


Maak jouw VW Bedrijfswagen klaar voor de lente met onze voorjaarsacties

 

Maak jouw Volkswagen Bedrijfswagen klaar voor het voorjaar met de Volkswagen Bedrijfswagen voorjaarsacties bij Pon Dealer. We geven advies en onderhoud dat je auto van binnen en van buiten volledig klaar maakt voor de lente en de zomer. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op zomerbanden, een airco onderhoudsbeurt en verschillende originele VW accessoires. Zo rijd je helemaal fris en goed voorbereid de zonnige periode tegemoet samen met jouw bedrijfswagen!

Plan je werkplaatsafspraak


Houd de airco van jouw VW Bedrijfswagen in topconditie

Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties - Aircocheck (4)

Aircocheck voor je VW Bedrijfswagen.

Aircocheck nu € 16,50 excl. BTW.

De airco in jouw Volkswagen Bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. Verschil moet er zijn.

Plan je aircocheck
Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties - Airco onderhoud (1)

Airco onderhoudsbeurt

incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl. BTW.

Ga fris het voorjaar in en laat je airco onderhouden inclusief een geurbehandeling. Als het niveau van het koudemiddel in je airco te laag is, kan dit ernstige schade veroorzaken aan de airconditioning, met mogelijk hoge kosten tot gevolg. Het koudemiddel zorgt namelijk voor frisse zuivere lucht in de cabine én voor smering van het airco systeem. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit:

 • Temperatuurmeting
 • Druk- en lektest
 • Bijvullen of vervangen koudemiddel
 • Controle van pollenfilter
 • Reinigen airco - en ventilatiesysteem
 • Visuele controle
 • Controle van de bediening
 • Controle van de bediening
Maak direct een afspraak

Onderweg met de juiste banden voor jouw bedrijfswagen

Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties - Zomerbanden (3)

Korting op zomerbanden.

Nu vanaf € 60

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. Verschil moet er zijn.

Meer informatie
Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties - Bandenwissel (2)

Volkswagen Bedrijfswagens bandenservice.

Zomerbanden. Plan een bandenwissel vanaf € 32.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagen dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

Plan je bandenwissel

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw Volkswagen

Volkswagen Bedrijfswagens Ruitenservice bij Pon Dealer - Dealerglass logo

Snel ruitherstel door Pon Dealer, omdat een sterretje in je ruit nooit goed uitkomt. En omdat je wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die je auto door en door kent. Daarom kun je jouw ruit bij Pon Dealer altijd laten herstellen, via Dealerglass. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Voordelen Volkswagen Bedrijfswagens ruitenservice via Dealerglass bij Pon Dealer:

 • Snel klaar
 • 24-uurs service
 • Speciaal opgeleide monteurs
 • Reparatie of vervanging volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
 • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
 • Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschapij

GRATIS ruitreparatie
Heb je een sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Plan direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op Volkswagen accessoires

Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties 2021_v2 (1)

Geef jouw Volkswagen iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Volkswagen! Daarmee geef je jouw Volkswagen net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Volkswagen in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen exclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 159 excl. BTW.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie