Volkswagen Bedrijfswagens Occasion Financieringsactie

Koop nu een Volkswagen Bedrijfswagen occasion en profiteer tijdelijk van slechts 4,99% rente op jouw occasion financiering!


Nu slechts 4,99% rente op jouw Volkswagen Bedrijfswagen occasion financiering

Volkswagen Bedrijfswagens Occasion Financiering Post

Kies je er nu voor om een Volkswagen Bedrijfswagen occasion te kopen met behulp van een financiering, dan profiteer je nu tijdelijk van een extra scherpe actierente van slechts 4,99% i.p.v. de gebruikelijke 6,99% rente. Daarmee wordt de aankoop van een Volkswagen Bedrijfswagen occasion bij Pon Occasion nu wel héél aantrekkelijk! in combinatie met een aflossingsvrije slottermijn kun je zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in jouw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen occasion.

Wij regelen het allemaal voor je
Wil je slim vermogen opbouwen en een eigen bus met en scherp maandtarief? Wij regelen het allemaal voor je. Kom dus snel langs en profiteer direct van dit aantrekkelijke aanbod op jouw Volkswagen Bedrijfswagen occasion financiering.

Benieuwd naar al onze Volkswagen Bedrijfswagens occasions, bekijk dan direct het complete aanbod!

Bekijk occcasionaanbod

Volkswagen Financial Services is een handelsnaam van DFM N.V. Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980 en gevestigd te Amersfoort (AFM vergunningnummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenfinancialservices.nl. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Actie is geldig tot en met 31 december 2021.