Sta niet in de kou met de SKODA Wintercheck

Met de SKODA Wintercheck voor € 20 bij Pon Dealer sta je deze winter niet in de kou. Nu met gratis SKODA DataPlug!


Met de SKODA Wintercheck sta je deze winter niet in de kou

Skoda Blok visual dataplug

De winter komt er weer aan en dat betekent dat het weer de hoogste tijd is voor de SKODA Wintercheck bij Pon Dealer. Voor slechts € 20 controleren we jouw SKODA op 26 belangrijke punten, zodat jouw SKODA optimaal is voorbereid voor deze winter en alle onverwachte weersomstandigheden die daarbij komen kijken. Het uitvoeren van een SKODA Wintercheck bij Pon Dealer is daarom een verstandige keuze. Bovendien krijg je bij een SKODA Wintercheck bij Pon Dealer nu tijdelijk een GRATIS SKODA DataPlug t.b.v. SKODA CONNECT* t.w.v. € 39 (OP=OP)! Maak dus snel een afspraak!

Maak direct een afspraak

Met de SKODA Wintercheck ga je goed voorbereid de winter in

Om goed voorbereid te zijn voor de winter controleren wij jouw SKODA tijdens de wintercheck op 26 punten in de volgende categorieën:

✔ Banden & Remmen

✔ Licht & Zicht

✔ Accu & Dynamo

✔ Motor & Vloeistoffen

✔ Onderstel & Carrosserie

Plan je afspraak

 

Hoe werkt de SKODA Wintercheck?

 

 


 

Extra veel voordeel op SKODA winterbanden

Blokafbeelding banden SKODA Winter 2020

je hebt met de weg en zijn daarom erg belangrijk voor je auto en veiligheid. Bij temperaturen van 7 graden Celcius of minder bieden winterbanden meer grip op een besneeuwd of nat wegdek. Zorg er daarom voor dat jouw SKODA is voorzien van de juiste winterbanden. Bij Pon Dealer profiteer je deze winter van extra scherpe prijzen op winterbanden. Bekijk snel het aanbod.

Bekijk winterbanden

Profiteer deze winter van GRATIS ruitreparatie*

SKODA Ruitreparatie Visual Wintercampagne

Ruitschade? Laat dan deze winter je ruit repareren bij Pon Dealer, zodat je zeker weet dat je veilig kunt blijven rijden.

*Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Voordelen ruitreparatie bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit
Plan direct je afspraak

Skoda blok visual accessoires

Geef jouw Volkswagen iets extra's!

Profiteer deze winter van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SKODA! Daarmee geef je jouw SKODA net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SKODA in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk alle accessoire-acties

De SKODA Wintercheck en alle aanbieding op deze actiepagina en de SKODA Webshop zijn geldig t/m 28 februari 2022. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.
*De DataPlug zal gratis aangeboden worden aan klanten die voor een wintercheck komen en waarbij er geen af-fabriek connectiviteit mogelijk is. (Heeft de auto af-fabriek connectiviteit, dan wordt deze geactiveerd en is de check ook gratis). Als een klant de DataPlug bij de wintercheck laat monteren, is zowel de check als de DataPlug gratis.