SKODA Voorjaarsactie bij Pon Dealer

Maak je SKODA klaar voor het voorjaar!


Maak jouw SKODA klaar voor de lente met onze SKODA Voorjaaracties

 

Maak je SKODA klaar voor het voorjaar met de SKODA voorjaarsacties bij Pon Dealer. We geven advies over onderhoud zodat je auto zowel van binnen als van buiten volledig klaar is voor de lente en de zomer. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op zomerbanden en een airco onderhoudsbeurt en verschillende originele SKODA accessoires. Zo rijd je helemaal fris en goed voorbereid de zonnige periode tegemoet!

Plan je werkplaatsafspraak


Houd de airco van jouw SKODA in topconditie

Skoda aircocheck

SKODA Aircocheck voor € 20

Met de SKODA Aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de koelende werking van het systeem en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. In combinatie met een airco-onderhoudsbeurt is SKODA Aircocheck gratis.

Plan je aircocheck
Skoda Airco onderhoude

Airco onderhoudsbeurt vanaf slechts € 139*

Met een onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling voor je airco ga je fris het voorjaar en de zomer in. Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Zo is jouw airconditioning in topconditie voor het voorjaar. Maak snel een afspraak!

Plan je airco-onderhoudsbeurt


Voordeel op zomerbanden en SKODA zomersets

Skoda bandenwissel

SKODA bandenwissel

Banden zijn de basis van het rijgedrag van je auto. Daarom is de kwaliteit van je zomerbanden van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor je veiligheid onderweg. Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan is het tijd om je winterbanden te verruilen voor de zomerbanden.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139
Plan je banenwissel
Skoda zomerbanden

SKODA zomerbandenactie

Is jouw SKODA toe aan nieuwe zomerbanden? Dat komt mooi uit, want op alle nieuwe zomer- en All Season-banden profiteer je nu van extra veel korting. Bekijk nu de prijs van jouw bandenmaat in onze webshop en ontdek hoeveel jij kunt besparen.

Bekijk het aanbod

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw SKODA

Ruitenwissers

Vervang tijdig je ruitenwissers

Nieuwe ruitenwissers zorgen voor helder zicht en verbeteren daardoor je veiligheid bij slecht weer. Laten je ruitenwissers strepen achter of maken ze lawaai bij gebruik? Dan is het tijd om de ruitenwissers van jouw SKODA te vervangen. Ruitenwissers vervangen kan bij Pon Dealer direct geregeld worden zonder afspraak!

Je hebt al een set nieuwe aero-wisserbladen voor jouw SKODA vanaf € 40!


Vervang tijdig het interieurfilter van jouw SKODA

Interieur filter

Vervang tijdig je interieurfilter

Nieuwe interieurfilters zorgen voor schone lucht in de auto. Indien de oude interieurfilters aan vervanging toe zijn zorg dan dat deze door een nieuwe allergeenfilter vervangen wordt.

Allergeenfilters weren t.o.v. de oude koolstoffilters ook de volgende geuren en gassen:

  • Ozon
  • Zwaveloxiden
  • Stikstofoxiden
  • Allergenen

Het vervangen van het interieurfilter van jouw SKODA kan al vanaf € 45!

Maak direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op SKODA accessoires

SKODA Voorjaarsacties Visual 2021

Geef jouw SKODA iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SKODA! Daarmee geef je jouw SKODA net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SKODA in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2021 t/m 31 mei 2021. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie