SKODA Voorjaarsactie bij Pon Dealer

Maak je SKODA klaar voor het voorjaar!


Maak jouw SKODA klaar voor de lente met onze SKODA Voorjaaracties

 

Maak je SKODA klaar voor het voorjaar met de SKODA voorjaarsacties bij Pon Dealer. We geven advies over onderhoud zodat je auto zowel van binnen als van buiten volledig klaar is voor de lente en de zomer. Bovendien profiteer je tijdelijk van veel voordeel op zomerbanden en een airco onderhoudsbeurt en verschillende originele SKODA accessoires. Zo rijd je helemaal fris en goed voorbereid de zonnige periode tegemoet!

Plan je werkplaatsafspraak


Houd de airco van jouw SKODA in topconditie

Skoda aircocheck

SKODA Aircocheck voor € 20

Met de SKODA Aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de koelende werking van het systeem en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. In combinatie met een airco-onderhoudsbeurt is SKODA Aircocheck gratis.

Plan je aircocheck
Skoda Airco onderhoude

Airco onderhoudsbeurt vanaf slechts € 139*

Met een onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling voor je airco ga je fris het voorjaar en de zomer in. Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. En verhoogt daarmee het rijcomfort. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in je standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Zo is jouw airconditioning in topconditie voor het voorjaar. Maak snel een afspraak!

Plan je airco-onderhoudsbeurt


Voordeel op zomerbanden en SKODA zomersets

Skoda bandenwissel

SKODA bandenwissel

Banden zijn de basis van het rijgedrag van je auto. Daarom is de kwaliteit van je zomerbanden van groot belang voor het rijcomfort, rijprestaties en dus ook voor je veiligheid onderweg. Is het buiten warmer dan 7 graden? Dan is het tijd om je winterbanden te verruilen voor de zomerbanden.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139
Plan je banenwissel
Skoda zomerbanden

SKODA zomerbandenactie

Is jouw SKODA toe aan nieuwe zomerbanden? Dat komt mooi uit, want op alle nieuwe zomer- en All Season-banden profiteer je nu van extra veel korting. Bekijk nu de prijs van jouw bandenmaat in onze webshop en ontdek hoeveel jij kunt besparen.

Bekijk het aanbod

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw SKODA

SKODA Voorjaarscampagne 2022 - Visual 5 - kopie

Snel ruitherstel door Pon Dealer, omdat een sterretje in je ruit nooit goed uitkomt. En omdat je wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die je auto door en door kent. Daarom kun je jouw ruit bij Pon Dealer altijd laten herstellen, via Dealerglass. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Voordelen SKODA ruitenservice via Dealerglass bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Reparatie of vervanging volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschapij

GRATIS ruitreparatie
Heb je een sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Plan direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op SKODA accessoires

SKODA Voorjaarsacties Visual 2021

Geef jouw SKODA iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw SKODA! Daarmee geef je jouw SKODA net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw SKODA in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie