SEAT Voorjaarsacties bij Pon Dealer

Je horizon verbreden waar jij wilt.


Maak jouw SEAT Lenteklaar met onze SEAT voorjaaracties

 

Het is weer lente! De temperaturen stijgen, net als onze kortingen. Verwissel je sjaal voor een zonnebril, je winterbanden voor zomerbanden en je verwarming voor airco. Geef je SEAT ook nog wat extra voorjaarsflair: profiteer van flinke kortingen op een hoop voorjaarsaccessoires zoals 20% op alle Sport & Design interieurdelen. Onze SEAT voorjaarsaanbiedingen zorgen ervoor dat jij en je SEAT helemaal klaar zijn voor de lente. Dat is dus dubbel genieten! Bekijk snel al jouw voordeel.

 

Plan je werkplaatsafspraak


Klaar voor het voorjaar met onze SEAT voorjaarsacties

Houd de airco van jouw SEAT in topconditie met SEAT airco-onderhoud


SEAT aircocheck voor € 20

Dankzij de SEAT aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de temperatuur en druk van het systeem én voeren een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken en is er groter onderhoud nodig? Dan adviseren wij een airco onderhoudsbeurt.

Plan je aircocheck


SEAT airco-onderhoud + geurbehandeling vanaf € 139*

Koelt de airco van jouw SEAT niet meer goed of ontstaan er nare geurtjes? Dan is een airco onderhoudsbeurt aan te raden. Tijdens een airco-onderhoudsbeurt controleren we de airco en vullen het systeem volledig af. Ook voeren we een geurbehandeling uit, waardoor jij en jouw SEAT fris het voorjaar tegemoet rijden.

Plan je airco-onderhoudsbeurtSEAT_bandenwissel

SEAT bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Onze SEAT monteurs bij Pon Dealer staan klaar voor jouw bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 75
  • Losse banden wisselen € 84
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 120
Plan je bandenwissel
SEAT_zomerbanden_1

Nieuwe SEAT zomerbanden

Is jouw SEAT toe aan nieuwe zomerbanden? Dat komt mooi uit, want wij bieden je een breed aanbod aan nieuwe zomer- en All Season-banden. Bekijk nu de prijs van jouw bandenmaat in onze webshop en bestel gemakkelijk jouw nieuwe banden online.

Bekijk het aanbod
SEAT_Ruitenwisser_vloeistof_1

SEAT ruitensproeiervloeistof

Altijd schone ruiten. Met de SEAT Ruitensproeiervloeistof 5L can kun je daar vanuit gaan. Voor slechts € 4,95 weet je zeker dat insecten en ander vuil goed verwijderd worden. Neem 'm mee bij jouw SEAT dealer.

Zoek vestiging

Profiteer van veel voordeel op SEAT accessoires
Bekijk de accessoires


Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 maart 2020 tot en met 31 mei 2020. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie