SEAT Occasion Financieringsactie

Koop nu een SEAT occasion en profiteer tijdelijk van slechts 4,99% rente op jouw SEAT occasion financiering!


Profiteer tijdelijk van slechts 4,99% rente op jouw SEAT occasion financiering

SEAT Occasion Financieringsactie Post

Kies je er nu voor om een SEAT occasion te kopen met behulp van een financiering, dan profiteer je nu tijdelijk van een extra scherpe actierente van slechts 4,99% i.p.v. de gebruikelijke 6,99% rente. Daarmee wordt de aankoop van een SEAT occasion bij Pon Occasion nu wel héél aantrekkelijk! in combinatie met een aflossingsvrije slottermijn kun je zo voor een vast en nog lager maandbedrag wegrijden in jouw nieuwe SEAT occasion.

Wij regelen het allemaal voor je
Of je jouw nieuwe occasion nu wilt rijden met het SEAT Privé Plan of zakelijk met SEAT Financial Lease, wij regelen het allemaal voor jou. Kom dus snel langs en profiteer direct van dit aantrekkelijke aanbod op jouw SEAT occasion financiering.

Benieuwd naar al onze SEAT occasions, bekijk dan direct het complete aanbod!

Bekijk occcasionaanbod

Rekenvoorbeeld:

SEAT_Occasion_Financieringsactie_Rekenvoorbeeld.jpg

SEAT Financial Services is een handelsnaam van DFM N.V. Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980 en gevestigd te Amersfoort (AFM vergunningnummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.seatfinancialservices.nl. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden. Actie is geldig tot en met 31 december 2021.

Geld_lenen_kost_geld_balk.jpg