Profiteer van de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer

Maak jouw Audi klaar voor de lente


Houd de airco van jouw Audi in topconditie

 

Maak jouw Audi klaar voor de lente met de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer. Laat bijvoorbeeld je airco controleren met de Audi Aircocheck of volledig opfrissen met een grondige airco-onderhoudsbeurt. Wissel daarnaast je winterbanden voor zomerbanden en profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op nieuwe banden of stijlvolle wielensets. Raak daarnaast nooit meer de weg kwijt en laat jouw Audi navigatiesysteem nu updaten voor een extra aantrekkelijk tarief. Tot slot profiteer je dit voorjaar van interessante aanbiedingen op originele Audi accessoires. Zo rijd je fris het voorjaar in met jouw Audi!

 

Plan je werkplaatsafspraak


Audi_Aircocheck_bij_Pon_Dealer_2

Audi Aircocheck voor € 20

Met de Audi Aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de koelende werking van het systeem en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. In combinatie met een airco-onderhoudsbeurt is Audi Aircocheck gratis.

Plan je aircocheck
Audi_Onderhoudsbeurtbij_Pon_Dealer

Airco Onderhoudsbeurt vanaf € 139*

Met de Airco Onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139* wordt het complete aircosysteem van jouw Audi gecontroleerd, schoongemaakt en bijgevuld. Ook voor de controle en het onderhoud van jouw aircosysteem kun je rekenen op Audi Top Service. Maak snel een werkplaatsafspraak!

Plan je airco-onderhoudsbeurt

Houd de airco van jouw Audi in topconditie

Audi_navigatie_update_bij_Pon_Dealer

Audi navigatie-update voor € 99

Voorzie jouw Audi opnieuw van de nieuwste wegenkennis dit voorjaar, zodat je nooit meer de weg kwijt bent. Maak daarom een afspraak bij Pon Dealer voor een navigatie-update van jouw Audi voor € 99 i.c.m. een airco- of onderhoudsbeurt.

Maak direct een afspraak

Geef jouw Audi opnieuw sublieme wegligging  

Audi_Bandenwissel_bij_Pon_Dealer

Audi Bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Onze Audi monteurs bij Pon Dealer staan voor je klaar voor je bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139
Plan je bandenwissel

Op zoek naar nieuwe Audi lichtmetalen zomersets?

18 inch lichtmetalen zomerset
5-arm dynamic

voor € 2.195

19 inch lichtmetalen zomerset
Multi arm design

voor € 2.295

18 inch lichtmetalen zomerset
5-V-spaak

voor € 1.795


Profiteer van veel voordeel op Audi accessoires
Bekijk de accessoires


Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2020 t/m 31 mei 2020. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie