Pon Occasion Omruilgarantie

Standaard 21 dagen omruilgarantie bij aankoop van een occasion bij Pon Occasion! Dat is de zekerheid van een Pon occasion!


Pon Occasion Omruilgarantie - BLOK

Pon Occasion Omruilgarantie

Koop je een occasion bij Pon Occasion dan ontvang je nu 21 dagen omruilgarantie! Dit biedt extra zekerheid omdat het maken van een proefrit (tijdelijk) niet mogelijk is. We willen er namelijk zeker van zijn dat jij 100% tevreden bent met jouw aankoop. Mocht je na 21 dagen onverhoopt toch niet tevreden zijn met jouw nieuwe auto, dan kun je deze bij ons altijd kosteloos omruilen. 
Dat is de zekerheid van een Pon occasion!

Naast de standaard 21 dagen omruilgarantie bieden wij je in overleg ook de mogelijkheid om jouw nieuwe auto GRATIS thuis te laten bezorgen!

Wil je graag meer weten over de omruilgarantie van Pon Occasion, neem dan contact met ons op voor meer informatie of download de voorwaarden.

Contact

Plan direct jouw persoonlijke (online) verkoopafspraak

Online-afspraak

De showroom online

De fysieke showrooms zijn dan weliswaar gesloten maar online staan wij vanzelfsprekend gewoon voor u klaar.
Wilt u meer weten over een van onze merken of modellen of wilt u misschien een auto samen met één van onze verkoopadviseurs configureren? Dit alles is gewoon mogelijk! Ons verkoopteam staat ook in deze bijzondere tijden gewoon persoonlijk voor u klaar via digitale kanalen zoals Facetime of Whatsapp video bellen.

Een persoonlijke (verkoop)afspraak met één van onze verkoopadviseurs is ook geen enkel probleem. Via bijvoorbeeld Google Meet of Facetime staan wij u graag te woord.

Onze online klantenservice is iedere werkdag te bereiken van ‘s ochtends 08:00 uur tot ‘s avonds 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 t/m 17:00 uur. U kunt ons bellen en whatsappen via 085-0714900 en mailen via info@pondealer.nl

Natuurlijk zijn wij ook te bereiken via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/pondealergroep)

 

Maak een persoonlijke (online) afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Ik heb interesse in:

Waar vind je onze occasions?

 

Ons complete aanbod occasions van Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens kun je vinden bij Pon Occasion in Barneveld. Hier heb je een zeer ruime keuze uit een groot en gevarieerd occasionaanbod van onze merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Pon Occasion vertegenwoordigd een uniek concept, waarbij het grootste occasionaanbod wordt gecombineerd met de beste prijzen op een uniek en centraal in Nederland gelegen locatie langs de A1. Pon Occasion in Barneveld is daarmee de ideale plek voor de aanschaf van een occasion.


Volkswagen occasion kopen bij Pon Occasion in Barneveld


Pon Occasion Omruilgarantie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.ponoccasion.nl/algemene-verkoopinformatie