Maak jouw Audi winterproof met de Audi Wintercheck

Maak jouw Audi winterklaar met de Audi Wintercheck bij Pon Dealer voor slechts € 20!


Met de Audi Wintercheck is jouw Audi klaar voor de winter

Audi wintercampagne Blok visual

Om er zeker van te zijn dat jouw Audi je veilig de winter doorbrengt is de Audi Wintercheck bij Pon Dealer de ideale voorbereiding. Voor slechts € 20 wordt jouw Audi op 39 essentiële onderdelen gecontroleerd.

Banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers worden allemaal grondig nagekeken. Ook worden de carrosserie, het onderstel en de verlichting gecontroleerd. Niets wordt over het hoofd gezien. Natuurlijk vullen wij indien noodzakelijk de vloeistoffen zoals olie, koel- en ruitensproeiervloeistof gratis bij.

Na de Audi Wintercheck weet je precies hoe jouw Audi er technisch voor staat en heb je inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties.

Maak direct een afspraak

Audi Wielen Service bij Pon Dealer

Audi_Wielen_Service_-_Winter_2019

Wij wisselen jouw zomerbanden voor winterbanden, ook op de huidige velg. Daarnaast wordt jouw Audi gratis gewassen. Handig: jouw zomerbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de winter weer voorbij is, haal je ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service bij Pon Dealer noemen.

Wisselen complete set voor € 39,-
(Incl. opslag € 75,-)

Bandenwissel op velg voor € 84,-
(Incl. opslag € 120,-)

Plan je bandenwissel

Audi wintersets en winterbanden

Audi_Wintersets_-_Winter_2019

Audi Wintersets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor jouw Audi geniet je ook in de winter van optimale performance. Bekijk direct ons complete aanbod Audi lichtmetalen winterwielensets.

Bekijk wintersets
Audi_Winterbanden_-_Winter_2019

Audi Winterbanden

Banden zijn een essentieel onderdeel van jouw Audi. Bij Audi kun je terecht voor het monteren van jouw winterbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kun je met een goed gevoel de weg op.

Bekijk winterbanden

Profiteer deze winter van GRATIS ruitreparatie*

Audi wintercampagne visual 3

Ruitschade? Laat dan deze winter je ruit repareren bij Pon Dealer, zodat je zeker weet dat je veilig kunt blijven rijden.

*Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Voordelen ruitreparatie bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit
Plan direct je afspraak

Audi wintercampagne visual 2

Geef jouw Audi iets extra's!

Profiteer deze winter van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Audi! Daarmee geef je jouw Audi net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Audi in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk alle accessoire-acties

De Audi Wintercheck en alle aanbiedingen op deze actiepagina en de Audi Webshop zijn geldig t/m 28 februari 2022. Alle prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW.