Audi Welkomstcheck

Voor slechts € 39

Heb je een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Pon Dealer voor de Audi Welkomstcheck. Zo weet je zeker dat jouw 'nieuwe' Audi 100% in orde is!


Audi Welkomstcheck

Heb je een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Pon Dealer voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar € 39,- controleert Pon Dealer jouw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt je een compleet overzicht van de technische staat van jouw Audi en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijdt je met een zeker en veilig gevoel in jouw ‘nieuwe’ Audi.


Laat jouw Audi controleren op 34 punten bij de Pon Dealer

Tijdens de Audi Welkomstcheck wordt jouw Audi op maar liefst 34 punten gecontroleerd. Hierbij kun je denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Niks wordt aan het toeval over gelaten en na afloop ontvang je een volledige checklist met alle opmerkingen van jouw Audi-dealer.


Voorwaarden

Binnen 3 maanden na aankoop kun je gebruik maken van de Audi Welkomstcheck en de check is alleen mogelijk indien jouw ‘nieuwe’ Audi niet bij een officiële Audi-dealer is gekocht.

Plan je afspraak