Profiteer van de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer

Maak jouw Audi klaar voor de lente


Jouw Audi lenteklaar met onze Audi Voorjaarsacties

 

Maak jouw Audi klaar voor de lente met de Audi Voorjaarsacties bij Pon Dealer. Laat bijvoorbeeld je airco controleren met de Audi Aircocheck of volledig opfrissen met een grondige airco-onderhoudsbeurt. Wissel daarnaast je winterbanden voor zomerbanden en profiteer van onze aantrekkelijke kortingen op nieuwe banden. Verbeter daarnaast je zicht door jouw oude ruitenwissers te vervangen en zorg voor schone lucht met een nieuw interieurfilter. Tot slot profiteer je dit voorjaar van interessante aanbiedingen op originele Audi accessoires. Zo rijd je fris het voorjaar in met jouw Audi!

Plan je werkplaatsafspraak


Audi_Aircocheck_bij_Pon_Dealer_2

Audi Aircocheck voor € 20

Met de Audi Aircocheck weet jij waar je airco aan toe is. We controleren onder andere de koelende werking van het systeem en de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Kan jouw airco wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan adviseren we een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. In combinatie met een airco-onderhoudsbeurt is Audi Aircocheck gratis.

Plan je aircocheck
Audi_Onderhoudsbeurtbij_Pon_Dealer

Airco Onderhoudsbeurt vanaf € 139*

Met de Airco Onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139* wordt het complete aircosysteem van jouw Audi gecontroleerd, schoongemaakt en bijgevuld. Ook voor de controle en het onderhoud van jouw aircosysteem kun je rekenen op Audi Top Service. Maak snel een werkplaatsafspraak!

Plan je airco-onderhoudsbeurt

Geef jouw Audi opnieuw sublieme wegligging  

Audi Voorjaarsacties 2021 - Bandenwissel v2 (2)

Audi Bandenwissel

Nu de zon vaker begint te schijnen en de kans op sneeuw en gladheid afneemt, is het weer tijd om je winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. Onze Audi monteurs bij Pon Dealer staan voor je klaar voor je bandenwissel.

  • Wielenset wisselen € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in het bandenhotel € 139

Tijd voor nieuwe zomerbanden?

Is jouw Audi toe aan nieuwe zomerbanden? Bekijk dan hier eens ons uitgebreide aanbod zomerbanden.

Plan je bandenwissel

Altijd de juiste weg met de Audi navigatie update

Audi Navigatie Upfdate - Voorjaarsacties 2021

Audi navigatie update nu voor € 99 i.c.m. airco- of reguliere onderhoudsbeurt

Nooit meer de weg kwijt dankzij de navigatie update voor jouw Audi. En dat nu tijdelijk extra voordelig in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt. Want in combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt updaten wij jouw Audi navigatiesysteem voor slechts € 99. Zo weet jij zeker dat jij dit voorjaar altijd de weg zult vinden! En dat is wel zo prettig!

Maak direct een afpraak

Vervang tijdig de ruitenwissers van jouw Audi

Audi Ruitenservice bij Pon Dealer - Dealerglass logo copy

Snel ruitherstel door Pon Dealer, omdat een sterretje in je ruit nooit goed uitkomt. En omdat je wilt dat de reparatie wordt gedaan door iemand die je auto door en door kent. Daarom kun je jouw ruit bij Pon Dealer altijd laten herstellen, via Dealerglass. Zo ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Voordelen Audi ruitenservice via Dealerglass bij Pon Dealer:

  • Snel klaar
  • 24-uurs service
  • Speciaal opgeleide monteurs
  • Reparatie of vervanging volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Wij regelen alles met je verzekeraar of leasemaatschapij

GRATIS ruitreparatie
Heb je een sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA beperkt casco of WA volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Plan direct een afspraak

Profiteer van veel voordeel op Audi accessoires

Audi Voorjaarsacties - Accessoires 2021 v2 (3)

Geef jouw Audi iets extra's!

Profiteer dit voorjaar van aantrekkelijke aanbiedingen op diverse 100% officiële accessoires voor jouw Audi! Daarmee geef je jouw Audi net iets extra's en dat nu tijdelijk extra voordelig!

Bekijk direct alle accessoire-aanbiedingen voor jouw Audi in de webshop en bestel gemakkelijk online met mooie kortingen!

Bekijk aanbiedingen

Alle acties op deze pagina zijn geldig van 1 maart 2022 t/m 31 mei 2022. Actieprijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW. * Voor auto's vanaf modeljaar 2017 en/ of uitgerust met het R1234yf koudemiddel geldt een adviesprijs van € 189.
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie